Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Altı Logo

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kapı altı logo montaj tamamen kendime ait araca hos bir gorsellik ve değişiklik katıyor umarım sizde begenirsiniz yorumunuzu bekliyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Genel bir baktım Focus 1 de goremediğimden eklemek istedim.

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

altı led ışıklı logo

Yanıtlama zamanı:

Peki maliyeti ne civarda...montajı kendimiz yapabilir miyiz...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben 40 tl ye aldım montajını elektronikçi oldugum için kendim yaptım sanırım parklara baglıyorlar ama ben iç aydınlatmaya bagladım buda biraz ugraştırıyor montajı ne kadara yapılır bilmiyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak :) tofas degilki rahat rahat yapasın :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak :) tofas degilki rahat rahat yapasın :)

tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala :) ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala :) ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz.

Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir?

Yanıtlama zamanı:

Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir?

Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım)

Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner.

Yanıtlama zamanı:

Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım)

Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner.

Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. :)
Yanıtlama zamanı:

Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. :)

Puntoda kapidaydi, daha dogrusu parça nerdeydi bilmiyorumda kablosu kapidaydi. Kapı altı aydınlatmasını ona bağlamıştım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.