Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl comment_161538 Kapı altı logo montaj tamamen kendime ait araca hos bir gorsellik ve değişiklik katıyor umarım sizde begenirsiniz yorumunuzu bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl comment_161540 Forumda bunun aynısını yapanlar oldukça mevcut. Genel olarak beğeniliyor. Hayırlı Olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl Yazar comment_161541 Genel bir baktım Focus 1 de goremediğimden eklemek istedim. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl comment_161544 Genel bir baktım Focus 1 de goremediğimden eklemek istedim. Teşekkürler Focus 1,2,3 fark etmez hepsinde aynı gözüktüğü için Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl comment_161545 Peki maliyeti ne civarda...montajı kendimiz yapabilir miyiz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl comment_161547 Peki maliyeti ne civarda...montajı kendimiz yapabilir miyiz... Forum arama: http://www.focusclubtr.com/topic/4728-lazer-logo-%C3%B6zel-yap%C4%B1m/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl Yazar comment_161549 Ben 40 tl ye aldım montajını elektronikçi oldugum için kendim yaptım sanırım parklara baglıyorlar ama ben iç aydınlatmaya bagladım buda biraz ugraştırıyor montajı ne kadara yapılır bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl Yazar comment_161564 Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak tofas degilki rahat rahat yapasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168638 Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak tofas degilki rahat rahat yapasın tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201412 yıl comment_250837 tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz. Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201412 yıl comment_250864 Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir? Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım) Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201412 yıl comment_250866 Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım) Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner. Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201412 yıl comment_250873 Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. Puntoda kapidaydi, daha dogrusu parça nerdeydi bilmiyorumda kablosu kapidaydi. Kapı altı aydınlatmasını ona bağlamıştım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın