Murat_Aslan Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Kapı altı logo montaj tamamen kendime ait araca hos bir gorsellik ve değişiklik katıyor umarım sizde begenirsiniz yorumunuzu bekliyorum 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Forumda bunun aynısını yapanlar oldukça mevcut. Genel olarak beğeniliyor. Hayırlı Olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murat_Aslan Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Genel bir baktım Focus 1 de goremediğimden eklemek istedim. Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihat Abukan Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 altı led ışıklı logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Genel bir baktım Focus 1 de goremediğimden eklemek istedim. Teşekkürler Focus 1,2,3 fark etmez hepsinde aynı gözüktüğü için Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tahir Öztan Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Peki maliyeti ne civarda...montajı kendimiz yapabilir miyiz... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Peki maliyeti ne civarda...montajı kendimiz yapabilir miyiz... Forum arama: http://www.focusclubtr.com/topic/4728-lazer-logo-%C3%B6zel-yap%C4%B1m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murat_Aslan Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Ben 40 tl ye aldım montajını elektronikçi oldugum için kendim yaptım sanırım parklara baglıyorlar ama ben iç aydınlatmaya bagladım buda biraz ugraştırıyor montajı ne kadara yapılır bilmiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murat_Aslan Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak tofas degilki rahat rahat yapasın Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahmut baylan Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 güzel olmuş Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozan Kar Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak tofas degilki rahat rahat yapasın tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Yeşil Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz. Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozan Kar Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir? Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım) Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Yeşil Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım) Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner. Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozan Kar Posted June 28, 2014 Report Share Posted June 28, 2014 Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. Puntoda kapidaydi, daha dogrusu parça nerdeydi bilmiyorumda kablosu kapidaydi. Kapı altı aydınlatmasını ona bağlamıştım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts