Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Kapı Altı Logo

Recommended Posts

Ben 40 tl ye aldım montajını elektronikçi oldugum için kendim yaptım sanırım parklara baglıyorlar ama ben iç aydınlatmaya bagladım buda biraz ugraştırıyor montajı ne kadara yapılır bilmiyorum

• 1 month later...

Bende o şekilde yaptım ama bu tip araçlarda kablo geçişleri soketli oldugu icin tesisat cekmek biraz zahmetli orjinallik bozulmasın diyorsak :) tofas degilki rahat rahat yapasın :)

tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala :) ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz.

• 1 year later...

tavan lambasına bağlamaya gerek yok, kapının müşürüne bağlanabilir, kapı içersinde +12V(müşür genelde - tetiktir, + tetikse ne ala :) ) varsa dışardan kablo çekmeye gerek kalmaz.

Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir?

Bu muşir dediğiniz tam olarak nedir?Bu montaj hakkında biraz daha açıklama yapabilir misiniz?Müşirin tam yeri neresidir?

Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım)

Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner.

Kapının acikmi kapalımı olduğunu söyleyen parça. Forddaki tam yerini bilmiyorum ama semadan bakıp bulunabilir(forumda paylaşılmış olması lazım)

Kapı acikken sase kapaliyken boş kablo olarak davranır, bunu lambanın - sine bağlayıp + sida sabit biryere bağlanırsa kapı açılınca yanar kapaninca soner.

Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. :)

Hee,sanırım o dediğiniz parça menteşenin olduğu yerde ama kapıda değil gövdede.2000 model olan focusumda öyleydi,siyah küçük düğme gibi bişey. :)

Puntoda kapidaydi, daha dogrusu parça nerdeydi bilmiyorumda kablosu kapidaydi. Kapı altı aydınlatmasını ona bağlamıştım.