Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201313 yıl comment_161199 İyi günler.Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama sorunum şu: Bende 2009 focus trend var aracım içeriye motor sesini fazla almasından şikayetçiyim focus 2'ye nazaran daha az içeriye motor sesi alan ya da hiç almayan bir araç tavsiyeniz var mı ? ford ya da farklı bir marka da olabilir........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201313 yıl comment_161205 Yeni kasa Focus Otomatik MesajBu konu, "Focus Garajı → Focus II → Genel Bilgiler" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201313 yıl comment_161212 F3 1.6 benzinli kullanıyorum ve 4500 devire kadar motor oldukça sessiz; sonrasında tatlı bir itiraz mırıltısı (mırıltıdan az biraz yüksek ama tam kelimeyi bulamadım ) geliyor. Bu arada hep şehir içi kullanıyorum ve yüksek devirleri sık çevirmiyor araba. Çok ses takıntınız varsa; ekstra yalıtım yapılmış bir F3 oldukça tatmin edebilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201313 yıl comment_161220 trendi bırak titanium x al aynı kasanınkini.. onun ses izolasyonu trende nazaran daha gelişmiştir Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201313 yıl Yazar comment_161297 Titanium x alalım o zaman arkadaşlar.Benim araç şu andan itibaren satılık alacaklara duyurulur... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın