Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 yok ya bi aldırmadınız ozaman GULİETTAYI BANA gidip ev aldım hala borç ödüyom sizin yüzünüzden...hepsi... RCZ alırsın abicim boşver [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 yok ya bi aldırmadınız ozaman GULİETTAYI BANA gidip ev aldım hala borç ödüyom sizin yüzünüzden...hepsi... O zaman Mazda 3 alacaktık abi beraber az daha. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 O zaman Mazda 3 alacaktık abi beraber az daha. Mazda 3 hariç almadığın araba kalmadı zaten abi [emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2015 Mazda 3 hariç almadığın araba kalmadı zaten abi [emoji2] Ogünüm satmasının zor olmayacağını bilsem, Mazda 3 yada 6 da alırdım aslında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 O zaman Mazda 3 alacaktık abi beraber az daha. evet ya...ama yinede sınıfının en dolusu arabaydı alan birini tanıyorum çok memnun...birisi ise nefret ediyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 evet ya...ama yinede sınıfının en dolusu arabaydı alan birini tanıyorum çok memnun...birisi ise nefret ediyor... Focus un kardeşi nede olsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Focus un kardeşi nede olsa evet kardeşi Ogünümde skyactiv motoruda cansız bulundu ivmelenmesi yine bahtsızlığı devam ediyor türkiyede bu markanın ama yine yokyok dolu ama sanırım usa varken sizinlemi uğraşıcam diyor mazda o yüzden sadece markanın fanatikleri ilgileniyor bu markayla...mazda 3 yenilendi ama mondeo yerine eski kasa mazda 6 süper konforlu bence binmeyen bilmez kesin denemesi lazım diye düşünüyorum...satıştı ikinci eldi düşünmeyen biri için tabi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 mazda 3 le test sürüşü yaptım. Cansız iyi hızlanmıyor mülayim falan. Sonra eski mazdacı olduğum için Mazda beni İstanbul Parkta mazda3 tütsülemeye çağırdı. Önce bir eğitmen verdiler abi eski SEAT CUPta yarışan profesyonel pilot.. iki tur attı sonra bana verdi. Hiç fena değil valla tamam düşük devir kötü de 1.5 otomatik bir araba için hiç fena gitmiyor yani.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 güzel donanımlı yakışıklı bir araba evet ama dediğim gibi türkiyede başarı şansı yok denecek kadar az....otomatik vitesi iyi olabilir ama kullanıp satan kişinin dediği şu ben uzun yolda bu arabayla sollama yapmaya korkarım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 güzel donanımlı yakışıklı bir araba evet ama dediğim gibi türkiyede başarı şansı yok denecek kadar az....otomatik vitesi iyi olabilir ama kullanıp satan kişinin dediği şu ben uzun yolda bu arabayla sollama yapmaya korkarım... Vay vay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Noldu be yanlis bisimi soyledim yine.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Noldu be yanlis bisimi soyledim yine.... Sollamaya korkarım felan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 savaşlar hiçbir zaman bitmeyecek çünkü insanın kendinle savaşmayı bırakması lazım..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Kamera o yanda değil ihtiyar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap