Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347511 19 dakika önce, Yakup Çağatay said: Direkt S'e almak fayda eder mi? (otomatik mod ile) D de yok değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347513 3 dakika önce, H. Cenk said: D de yok değil mi Valla abi ben bilmiyorum, artık prof. sizsiniz S ile problem çözülür gibi geldi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347515 @H. Cenk hocam, D de giderken manuel kısma alındığında + veya - yapıldığında (ilk yaptığınızda) vites değiştirdiği kesin mi? Mondeo da ilk yapmada vites değiştirmiyor, Kaçıncı viteste isek rakam olarak o vitesi gösteriyor, ondan sonra büyültme ve küçültme yapıyor diye hatırlıyorum. Onun için sordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347530 malesef S almak çare değil... S alınca sadece devir aralığın genişliyor. +/- yapmazsan manuele geçmiyor. bunlardan birine basmak demekte sizin bu sefer manuel bir kararsızlık yaratmanız anlamına geliyor. biraz çözümsüz bir durum yani Şimdi, Mert Yürüyen said: malesef S almak çare değil... S alınca sadece devir aralığın genişliyor. +/- yapmazsan manuele geçmiyor. bunlardan birine basmak demekte sizin bu sefer manuel bir kararsızlık yaratmanız anlamına geliyor. biraz çözümsüz bir durum yani ilk basmada manuele geçiş yapıyor vitesi ekranda gösteriyor. ama bu kendini sabitlediği anlamına gelmiyor. ben kendisi değiştirmeye devame diyor diye hatırlıyorum. bunu acilen denemeliyim çok meraek ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347532 Bir saat önce, Serdar Eryürekli said: Mandalsız: D den S ye geçer, doğal olarak S den de D ye geçer. D den N ye de geçer, N den D ye geçer. Dizellerde mandala basmadan D den S ye geçmiyor. Kesin bilgi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347535 Şimdi, Mehmet Gün said: Kesin bilgi Bence bir bozukluk vardır. Şimdiye kadar kullandığım tüm araçlarda geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347544 8 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Bence bir bozukluk vardır. Şimdiye kadar kullandığım tüm araçlarda geçiyor. D'den S'e geçmiyor, S'den D'ye mandalsız geçebiliyor. Kullandığın diğer tüm araçlar WAG grubu aynı araçlar olabilir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347547 D'den S'e mandalsız geçmez... S'den D'ye mandalsız, arkadan ufak bir itekleme ile geçer. ultra kesin bilgi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347550 D den S ye geçse ne olacak ki. Çok saçma. 5 dakika önce, Yakup Çağatay said: Kullandığın diğer tüm araçlar WAG grubu aynı araçlar olabilir mi ? Onun dışındakilerde de var. Renault ve Toyota mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347555 Konum sebebi ile engel olmuş olabilir. Çünkü S konumu sürekli kullanılan veya talep gören bir yer değildir. N-D arası rahat hareket edilmesi sağlanmıştır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın