Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Park Sensörü Tavsiyesi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

park sensörü taktırmayı düşünüyorum iki tane seceneğim var biri seslı ve metrajlı ıkıncısı metrajlı ve türkce konusmalı.

fiyat ortalaması aynı 90-100 tl montajıyla.kullanan varmı yada baska tavsiyesi olan.

Yanıtlama zamanı:

Türkçe konuşanlıdansa akustik güzel sesli park sensörleri var.Dıt dıt diye değil daha güzel blup blıp falan diye sinyal verenler var.Orjinal havası katacaktır aracınıza.Montajı çok basit ama elinizden gelmiyorsa uğraşmayın. Metrajlı olanı bana pek hitap etmiyor.O ekranı nereye koyarsanız koyun çirkin görüntü oluyor.

Yanıtlama zamanı:

bende DRK marka türkçe konuşmalı aynı zamanda da dit dit die uyaran park sensörü var. 3 aydır kullanıyorum sorunsuz. montajı dahilinde 95 tl ye geldi. 35 işçilik 60 cihaz.(Karabük Azim Otonun Elektrikcisine taktırdım. 2 yıl cihazın garantisi var.) üçgenimsi bi metrajı var ve dikiz aynasının üstüne koyduk ve süper oldu dikkat çekmiyor sırıtmıyor ölçümleride ideal. 2,5 mt den başlıyor 10 cm düşe düşe ölçüyor 40 cm geldiği zaman aracı durdur diyor. tavsiye ederim.

Samet Daz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben serviste faturalı ve 2 yıl garantili olarak sadece sesli montaj dahil 100 tl ye taktırdım, mesafe ölçerli 130tl idi. Tümü Çin malı garanti olayı servis dışında pek muhatap olmadığından bunu tercih ettim. Hiç uğraşmayın doğru dürüst takıyolar 30 dk da teslim ettiler. Sensör arızası dahil ilgileniyorlarmış.... tabi tercih sizin fazla teferruatlı istemedim, kameralıları da tercih etmedim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tesekkürler arkadaslar kısa zaman içinde sonucu yazcam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.