Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 "1.6 TDCI" 0-190 Hizlanma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

F2 1.6 Benzinli 180 km hıza 35 sn de ulaşıyordu buda fena değil. F2 TDCİ ile hiç denemedim çünkü elimde kalacakmış gibi bi his oluyor içimde. Yüksek devirlere çıktığımda korkuyorum bişey olacak diye bilmem sizlerdede öylemidir.

Yanıtlama zamanı:

Ecoboos'lardan sonra hiç zevk vermiyor izlemesi :D

Yanıtlama zamanı:

Hocam daha 210 a kadar yolu vardı onun..... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

F2 1.6 Benzinli 180 km hıza 35 sn de ulaşıyordu buda fena değil. F2 TDCİ ile hiç denemedim çünkü elimde kalacakmış gibi bi his oluyor içimde. Yüksek devirlere çıktığımda korkuyorum bişey olacak diye bilmem sizlerdede öylemidir.

aynen fatih bende aynı duygular içerisindeyim.Çok içeri boğucu ses geliyor bi süreden sonra.Fakat bizim arabada kurumlama var gibime geliyor o yüzden bazen basmak zorunda kalıyorum.

Çok iyi ya bizim Megane 3dk. da falan çıkamaz herhalde :kıhkıh:

megane 2 aracı o kadar uzun sürede çıkmaz.En fazla focusdan 10-15sn fazla atar.(benzili)

dizel için ise 80 bg leri bilmiyorum ama 100bg leri hemen ulaşır

Yanıtlama zamanı:

ben tepem attığı zaman köküne kadar zorluyorum valla. Dibini görmeyenin kaynanası ölsün diyorum :kıhkıh: bide ibrenin sonunu görebilsem :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

F II 109hp Tdci a göre 5. vites oranı kısalmış, 6. vites eklendiğinden tabi..

Yanıtlama zamanı:

Hocam bugün tekrar izledim.... Arkadaşın ortalaması 10-10.5 litre arasında geziyor....Biz alsak bizim ort. da mı böyle olur yoksa şu focus süren arkadaşta mı bir problem var :kıhkıh: Bu arada araba 190 la bile giderken anlık yakıt tüketimi 12 l gösteriyor...Acaba hep tam gaz mı yaptı(Sıfır arabanın gazına gelip) :D

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben tepem attığı zaman köküne kadar zorluyorum valla. Dibini görmeyenin kaynanası ölsün diyorum :D bide ibrenin sonunu görebilsem :D

Aman abi naptın Focus 2 de 240 Kmh :D Leylek gibi havada geziyoruz zaten diğer arabalara göre :D

' ki senin aracın trend.Jantlarını bilmiyorum Ogün abi ama 15" ise pek güvenilir değil yüksek süratte :)

Yanıtlama zamanı:

hemen hatamızı telafi edelim :) Diğer bi üyenin profil resmi geldi aklıma yazarken trendle karıştırdım

kusura bakma Ogün abi :)

Ama her ne kadar ghia bile olsa 16" de 240kmh sürat genede fazla :smiley2k:

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.