Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201313 yıl comment_150692 Lastikleri değiştirmişler sanırım Yazılana göre değiştirmiş denemişler ve sorun çözüldü denilmiş, bugün de yeni lastikler alınacakmış, ama bedeli kimden çıkacak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201313 yıl Yazar comment_150695 Yazılana göre değiştirmiş denemişler ve sorun çözüldü denilmiş, bugün de yeni lastikler alınacakmış, ama bedeli kimden çıkacak? Aynen öyle hocam, lastikleri değiştirerek denenmiş. Aracın üzerinde contenial in yan sanayi ürünü olan lastikler var. Bu nedenle lastikler garanti kapsamında değiller, bu nedenle değişime gidilmesi gerektiğini söylediler. Lastikler garantili de değil bu arada, akşam galericiyi aradım durumu anlattım yan sanayi ürünü olduğu için değiştirme falan olmaz, garantileri de yok dedi. Saygılarımla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201313 yıl comment_150698 Yan sanayii veya değil, üreticisi varsa, resmi yolla ithal edilmişe ve distribütörü varsa garantisi de vardır, ha çıkma alınmıştır, kaçak faturasız alınmıştır ayrı, ben yine de araştırırdım (bkz. açtığın diğer konu) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın