Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Arka Disklerden Gelen Ses


Samet Daz

Soru

Arkadaşlar merhaba. Pazar günü Ailecek Gezmeye gittik Yolda aracın elfren ikaz lambasının yandıgını fark ettim yaklasık 350-400 mt sonra sonra ufak bir hareket ile hemen indirdim ve ışık söndü. ama aracın gidişinde vs bir sıkıntı yoktu daha sonra akşam dönüşte aracı 1. vitesde kaldırırken arka disklerin ordan sanki balatası sürtüyo gibi ufak bir uğultu sesi geldi aracı durdurmak için frene basmadım kendi durması için yine sanki birşey sürtüyo gibi o sesi yaptı. Böyle gıcırtı gibi değilde değişik bir ses   :blink: anlayamadım ama öle el freni fazla çekik değildi anlaşılmayacak kadar az  gündüz gözü ilede ışığı seçemedim ama el freni kilidine dokunmadan indirdim anlamadım gitti. Sizce bir frenciye gitmelimiyim yada balatalarım mı bitiyor ama böle o ince balata sesi gibi değil zaten koku falan da yok herhangi bir fikri olan arkadaş varsa yardımcı olursa yada fikir verirse sevinirim 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

El freni tıklamadan yukarıda kalıyorsa zaten el freni tellerini göstermeniz gerekmekte bence. Ona bakarken diğerlerine de bakarlar.

Ses genelde balatadan gelmekte benim bildiğim kadarıyla, çok çok uzun süre kullanmazsanız veya önceden başka bir problem yoksa diske zarar vermemesi gerekmekte. Uygun bir zamanda göstermeniz en basit ve mantıklı çözüm olur bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.