Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ecoboost 100-200 Hızlanma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

e-otodergi nin testi bu test....Ve bu kadar rezil bir 0-100 testi görmedim....Arabanın 0-100 nü nasıl 9 saniye yapmayı becerdi anlayamıyorum... :( :(

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 13,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 sn de çıkıyor teknik verisi gibi. Ford hainlik yapmaz verilerde hatta sürüşde daha iyi çıkar çoğu zamanda.

• Ford niye oraya 280 eklemedin ki!!

• Heralde motorda limitleyici var çünkü opel motoru bile 235 km/h gösteriyor teknik verilerde(!)..Hem biz buna chip felan atardık...Rahat 280 yaptırırdık niye böyle yapdılarki....Neyse ilk kazalı st gös

Yanıtlama zamanı:

Boss testleri iki yönlü biri yokuş yukarıysa diyeri yokuş aşağı oluyo.....Sürende problem var.... :(

Yanıtlama zamanı:

pilotun vites geçişleri gayet hızlı bence normal bu süre 1 sn geç de olsa. çünkü bi neden yok ortada daha hızlı kalkmaması için.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Amarok testi bundan daha kötü 0-100 teknik değeri 11 sn olan aracı 13 sn de ancak çıkarabilmişler.

Yanıtlama zamanı:

ilk verilerde 7.9 sn idi değilmi.... sonradan kataloglara 8.0 yazıldı...

Yanıtlama zamanı:
:)... tşekkürler patron
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yav arkadas cok kafama taktim Focustan 20-30bg gucsuz araclar Focus'tan ve teknik degerlerinden daha iyi sonuclar cikarirken neden Ecoboostta neredeyse 1 sn fazla degerler cikiyor anlayabilmis degilim internette yapilan 2 testtede arac neredeyse 9sn de ulasmis acaba verimlilik acisindan bir problem mi var?

Yanıtlama zamanı:

Hayır, motor aslında son derece verimli ancak her ne kadar güçlü olsa da çok hızlı devirlenen bir motor değil ve bu yüzden de ağırlık ve gücüne göre elde ettiği 0-100km akselerasyonu tahminlerden biraz yavaş kalıyor.

Bunu test ederken de anlayabilirsiniz; motorda en ufak bir boşluk yok ve her devirde çok güçlü ancak motorda alışılageldik tepkiler yok; orta devrilerden itibaren bile devirlenme/tepki hızı alt devirlere göre pek artmıyor, bu da kağıt üzerindeki verileri kötü etkiliyor.

Yanıtlama zamanı:

Yav arkadas cok kafama taktim Focustan 20-30bg gucsuz araclar Focus'tan ve teknik degerlerinden daha iyi sonuclar cikarirken neden Ecoboostta neredeyse 1 sn fazla degerler cikiyor anlayabilmis degilim internette yapilan 2 testtede arac neredeyse 9sn de ulasmis acaba verimlilik acisindan bir problem mi var?

Tüketim'e verilen önemdir bunun adı..Biraz daha araştır diğerlerinden daha az içtiğini göreceksin.

Yanıtlama zamanı:

Evet bu motorların esas mahareti turbo boşluğu yaşatmamaları, ürettikleri güce göre çevreci ve ekonomik olmalarıdır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet haklısınız biraz ağır kaçtığı doğru fakat teknik veride 7.9 yazılmış yani bu araç bu süreye bi şekilde çıkmış ki bu değeri yazmışlar anlayamadım valla neyse teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Bundan yıllar önce Toyota Corolla T Sport un testi vardı; araç 190küsür beygirdi ama testte "bu aracı normal bir sürücü bir hafta kullansa da 192Hp olduğunu anlamayabilir" diye yorumlanmıştı çünkü araç gücünü en üst devirlerde ani bir patlama şeklinde gösteriyordu!

İşte Ecoboost un güzel yanı da bu; neredeyse rölanti devrinden itibaren muazzam bir çekiş gücü emrinizde ve buda düşük yakıt ekonomisi, kullanım rahatlığı, düşük emisyon değerleri ve düşük arıza olasılığı demek.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.