Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sound Cloud'dan Seçmeler :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Valla bende "keşke insanların dürüst oldukları zamanlarda kendi paramı kazansaymışım" diyorum; ticaret çok zorlaştı açık hesap çalıştığım 10 kişiden 7-8 inden parayı geri almak çok zor, para hırsının getirdiği yüksek rekabet de kar oranlarını çok düşürdü.

Eğitim, ırk vb pek ayrımı olmadan insanlarda bir ahlak çöküşü var maalesef ve beni çalışmaktan aşırı derecede soğutuyor bu gerçekler.

• Yanıt 264
  • Görüntüleme 34,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ticaret ve güven çok zor abicim bu zamanda :D.. Kime güveneceksin ? bir elin parmaklarını geçmiyor güvenilecek insan sayısı :D

Yanıtlama zamanı:

büyüdük ve hepimiz kirlendik......

Yanıtlama zamanı:

sen daha küçüksün ........olumolumsun ne güzel bu sabah olumun öpücükleriyle uyandım.......cok mutluydum ta ki.............cüzdanıma bakıncaya kadar...olsundu değerdi........:D

Yanıtlama zamanı:

sen daha küçüksün ........olumolumsun ne güzel bu sabah olumun öpücükleriyle uyandım.......cok mutluydum ta ki.............cüzdanıma bakıncaya kadar...olsundu değerdi........:D

Ahahaha..

Bende uzun zaman sonra ailemi göreceğim Bugun. Gerçi hedaye alamadık daha :P

Yanıtlama zamanı:

pis herif almadan gitme bubana .....sakın sakın..çöp al...bişi al...

Yanıtlama zamanı:

pis herif almadan gitme bubana .....sakın sakın..çöp al...bişi al...

Transkript daha fazla mutlu eder :D Bugun dediğin yerlerden tshrt bakarım. Kilo almış diye dediler de. Artık ne bulduysak :P

Yanıtlama zamanı:

bak bak..sakın gitme....akşam oglanın bir arkadası da aradı...ona dadedim aksaraya gidicekmiş lütfen yapın......bubalarınıza bir tane üzüm verin....hediyesiz bırakmayın lennnnnn adamları....5 dakika adam olun efendi olun leeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn...........delirtmeyin adamı....ananıza alıyonuz bize bişi yok...en azından ona karşı havamız olsun..git dandirik bişi al...ama alllllllllllllll....bubalar...özel insanlardır....:D

Yanıtlama zamanı:

bak bak..sakın gitme....akşam oglanın bir arkadası da aradı...ona dadedim aksaraya gidicekmiş lütfen yapın......bubalarınıza bir tane üzüm verin....hediyesiz bırakmayın lennnnnn adamları....5 dakika adam olun efendi olun leeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn...........delirtmeyin adamı....ananıza alıyonuz bize bişi yok...en azından ona karşı havamız olsun..git dandirik bişi al...ama alllllllllllllll....bubalar...özel insanlardır....:kızgın:

Ben şuan için bugünü nötrleşmiş vaziyette geçiriyorum.

Oğlan hediye alacak yaşta değil, annesinin alıp da oğlanın eline tutturduğu hediyelere de "aghh canııım" diye tepki vermem, bubam yok hediye veremem.

Öyle işte :(

Yanıtlama zamanı:

anneye varlıgını hatırlartıp bubanın emeginin sonucunu göstermek en büyük hediyedir sanırım...böyle bir evladın varolmasını görmek yeterlidir...şimdiki gencleriydi zaten sözüm...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.