Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145049 bence f3 tampon altı araç rengine boyatılmalı. ben araştırmıştım geçenlerde difizör için ama pek bir şey bulamadım yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdılar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145070 Zetec arka difuzör işte ne kadara nerde taktirmis birde sadece arka tamponu mu aldi ? Orijinal Serviste Takıldı Ordu Altaş Ford Bayiinde Sadece Arka Fiyatı 800 Tl... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145075 Zetec arka difuzör işte ne kadara nerde taktirmis birde sadece arka tamponu mu aldi ? Orijinal Serviste Takıldı Ordu Altaş Ford Bayiinde Sadece Arka Fiyatı 800 Tl... Parça parça alindigini bilmek guzel yarin marspiyeller icin fiyat alayim Zetec arka difuzör işte ne kadara nerde taktirmis birde sadece arka tamponu mu aldi ? Orijinal Serviste Takıldı Ordu Altaş Ford Bayiinde Sadece Arka Fiyatı 800 Tl... Ufak bir soru daha araç dizel anladigim kadariyla tamponla birlikte sağ tarafta egzoz icin oyuk var kötü durmuyor mu o boşluk birde egzoz yaparsa mecbur kesecek sol tarafa yer açmasi lazim. Insan bir secenek koyar ya sol sağ diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145080 Parça parça alindigini bilmek guzel yarin marspiyeller icin fiyat alayim Ufak bir soru daha araç dizel anladigim kadariyla tamponla birlikte sağ tarafta egzoz icin oyuk var kötü durmuyor mu o boşluk birde egzoz yaparsa mecbur kesecek sol tarafa yer açmasi lazim. Insan bir secenek koyar ya sol sağ diye Ya hatta o Ortayı Kesmeyi Düşünüyordu. Olmadı Kestirecek Zaten Evet Dediğiniz Gibi Biraz İnsanın Kafası Karışıyor Keşke Egzozla Birlikte Takım Olarak Satsalarmış... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145084 Parça parça alindigini bilmek guzel yarin marspiyeller icin fiyat alayim Ufak bir soru daha araç dizel anladigim kadariyla tamponla birlikte sağ tarafta egzoz icin oyuk var kötü durmuyor mu o boşluk birde egzoz yaparsa mecbur kesecek sol tarafa yer açmasi lazim. Insan bir secenek koyar ya sol sağ diye Ya hatta o Ortayı Kesmeyi Düşünüyordu. Olmadı Kestirecek Zaten Evet Dediğiniz Gibi Biraz İnsanın Kafası Karışıyor Keşke Egzozla Birlikte Takım Olarak Satsalarmış... Ortaya dokunmasin ya solda saga boru cektirsin olmadi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145088 Ortaya dokunmasin ya solda saga boru cektirsin olmadi Önerinizi Söyleyecem en Son Halini Gösteririm Burada Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201313 yıl comment_157383 http://www.ebay.com/itm/PU-Rear-Bumper-Diffuser-spoiler-Bumper-Protector-For-Ford-New-Focus-Hatchback12-/271171003806?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f230d259e İlgilenen olabilir diye düşündüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201313 yıl comment_163000 Sezen arkadaşın paylaştıgı hoşuma gitti bide beyaza boyandımı tam benm aradığım lakin e-baydan alışweriş yapmak mesele hiç denemedm :s Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177256 Merhabalar focus 2010 hb titanium için difizör önerisi olan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201313 yıl comment_178121 İstediğim tam olarak bu göksel abinn ama yok bulunmuyo Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın