Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201412 yıl comment_229322 daha önce bahseden olmadı sanırım. bu özelliğin varlığını da dün tesadüfen keşfettim. aracı kilitleyip kapama tuşuna basmaya devam ettikten sonra açık camların kapandığını gördüm. sırf bunun için modül takmayı bile düşünmüştüm. aracın kendisinde varmış ) Otomatik cam kaldırma indirme var evet. Hatta 4 camı programlayıp istediğiniz camın açılıp açılmamasını sağlayabilirsiniz. Bkz. Cam Programlama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl comment_275347 Otomatik cam kaldırma indirme var evet. Hatta 4 camı programlayıp istediğiniz camın açılıp açılmamasını sağlayabilirsiniz. Bkz. Cam Programlama. Arkadaşlar benim aracın sağ ön camı otomatik kapanmıyor yani kumandadan uzun basınca değil normal kapı içinden düğmeden elinizi çekince kalıyor diğerleri otomatik açıp kapama yapıyor ama o cam yapmıyor servisi aradım programlanması lazım dedi eğer bunuda ELM ile filan yapabiliyorsak servise gitmek istemiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl comment_275349 Arkadaşlar benim aracın sağ ön camı otomatik kapanmıyor yani kumandadan uzun basınca değil normal kapı içinden düğmeden elinizi çekince kalıyor diğerleri otomatik açıp kapama yapıyor ama o cam yapmıyor servisi aradım programlanması lazım dedi eğer bunuda ELM ile filan yapabiliyorsak servise gitmek istemiyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın