Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9933 2011 b focus aldm. park sensörü taktıran arkadaslar varsa ne önerirsiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9934 Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, aracınızda hayırlı olsun kazasız belasız inş. Sıfırmı aldınız, eğer sıfır aldıysanız bayiden hediye olarak isteseydiniz keşke. Ben 6 ay kadar önce yetkili servisde 100 liraya taktırdım, cenmax takıyorlar sanırım. Gayet memnunum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9936 Cenmax alabilirsiniz, Kameralı olmayacaksa, ekransız modeli tercih etmenizi öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9940 Bu konu iyi oldu benimde taktırmam lazım. Magnum gri benim araç boyarlar herhalde bu renge değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9941 Tamponda sensörün takıldığı yerler siyah değilmi ? Benimki öyle o yüzden boyaya gerek olmadı. Bu şekilde benimki; Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9949 Aaa doğru söylüyorsun yusuf; hatta o siyah bantta sanırım takılma noktalarını belirten işaretler var değil mi? Unutmuşum iyi hatırlattın. Bu yeni evin otoparkında geri geri yanaşıyorum duvara giricem bigün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201115 yıl comment_9950 Bende bir an acaba ghialarda öyle değilmi diye düşündüm, sen boyanırmı felan diye sorunca. İşaretleri bilmiyorum ama olabilir. Taktır bencede muhakkak. Ben özellikle eşim için taktırdım zaten keza benimde epey işime yaradı. Sedanların arkası yüksek olduğundan park ederken görüş mesafesi sıkıntı yaratıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın