Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Lpg Uyumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selamlar Bende aranıza 2015 trendx 1.6 ps ile katıldım. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Benimde lpg ile ilgili planlarım var. Ancak klasik olarak bir sürü düşünceler kafamda dolaşıyor. eylül ekim ayı gibi lpg taktırayım diyorum brc-lovato-prins markalarından birini tercih edeceğim. yılda 15000 km yaparım diye düşünüyorum. Önceki aracım 2012 symbol dü. ona brc taktım 5000 km de. 47000km de sıfır sorunla sattım. iskenderunda oturuyorum meşhur Vahit usta yapmıştı uygulamayı. sanırım yine ona gideceğim.

sizlerden mümkünse fikirlerinizi bekliyorum. mersin yada iskenderunda taktırabilirim. usta ve marka vede ayrıca önerilerinize açığım.

tabi ford  garanti :sofeer: meselesi yine önümüzde duruyor.  o konuda buradaki bayi Ovalı motor+şanzıman garanti dışı dedi.

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 74,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ali Mert Kılıç
    Ali Mert Kılıç

ben 0 km aracı direk lpgli aldım 2 gün önce.. biraz daha çok olsa deneyimlerimi paylaşırdım biraz bekleyip sonra taktırmak daha doğru aslında 1 sıkıntı çıktığında ford garantisi oluyo aracında.. ama

• Mehmet Miraç
    Mehmet Miraç

Hocam otomatik olmazsa olmazım maalesef. Zaten dizelin de otomatiği yok. Kaldık mı duvarın arkasında yine   

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Abi zaten yeni 1.6 çok yakmıyor sadece performans olarak 1.0 eb daha tatminkar..Artık yeni 1.0T Alırsınız Yeni 1.5T alırsınız.. 

Yanıtlama zamanı:

aracıma brc taktırdım servise gitdi sonuç bekliyorum servis ve lpg yi taktırdığım şirket istişare içinde çözüm bulmaya çalışıyolar

Ahmet bey, Aracinizda ne gibi bir sorunla karsilastiniz? ve sonucu yazarsiniz bizim gibi yeni lpg taktirmayi dusunenlere referans olur
  • 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
17.05.2015 - 21:42 tarihinde, İlker Mert yazdı:

Selamlar Bende aranıza 2015 trendx 1.6 ps ile katıldım. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Benimde lpg ile ilgili planlarım var. Ancak klasik olarak bir sürü düşünceler kafamda dolaşıyor. eylül ekim ayı gibi lpg taktırayım diyorum brc-lovato-prins markalarından birini tercih edeceğim. yılda 15000 km yaparım diye düşünüyorum. Önceki aracım 2012 symbol dü. ona brc taktım 5000 km de. 47000km de sıfır sorunla sattım. iskenderunda oturuyorum meşhur Vahit usta yapmıştı uygulamayı. sanırım yine ona gideceğim.

sizlerden mümkünse fikirlerinizi bekliyorum. mersin yada iskenderunda taktırabilirim. usta ve marka vede ayrıca önerilerinize açığım.

tabi ford  garanti :sofeer: meselesi yine önümüzde duruyor.  o konuda buradaki bayi Ovalı motor+şanzıman garanti dışı dedi.

hayırlı olsun hocam. aynı araçtan bende de var. 2015 temmuzda 0 km almıştım. 1700 kmde BRC taktırdım. 32bin km oldu sorunsuz kullanıyorum. lpg montajında önemli olan ustadır. montaj+ayar çok önemli. lpg kit fiyatları almış başını gitmiş. benim tavsiyem obd bağlantılı bir kit. lovato uygun fiyatıyla daha mantıklı gibi duruyor. şimdi taktıracak olsam lovato taktırırdım iyi bir usta bulmak şartıyla

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.