Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201213 yıl comment_141338 Selamınaleyküm arkadaşlar. Aranızda olmak güzel. Kabul ettiğiniz için teşekürler. Ben çocukluğumdan beri Focus hastasıydım ki hastası olduğum arabayı da aldım. 2003 Focus 1.6 Ghia Lpg li. Yalnız araçta şöyle bir sorun var. Arabanın devri dalgalı ve araba titremede. Hadi titresin olur fark yapmaz fakat araba 100 le falan giderken debriyaj frene bastığımda bazen stop ediyor. Bazende devir saati en aşağı iniyor ahan stop edecek diyorum ama orada biri tutuyo sanki geri devam ediyor Nedir sıkıntı çözemedim korkuyorum bazen yeğenlerim falan biniyor arabaya Allah korusun. Şimdiden yardımlarınız için teşekür ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141448 sıkıntınız ateşleme sistemi ile alakalıdır buji kablolarınız değiştirirseniz olağan sıkıntı ortadan kalkacaktır olaki elektrik distrübütörünüzde arıza yapmış olabilir platin memelerin zımparalanması gerekir bu işlemler fiyat olarak fazla cebinizi yakmaz 150 tl gibi bir ücret karşılığında bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz geçmiş olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl Yazar comment_141450 sıkıntınız ateşleme sistemi ile alakalıdır buji kablolarınız değiştirirseniz olağan sıkıntı ortadan kalkacaktır olaki elektrik distrübütörünüzde arıza yapmış olabilir platin memelerin zımparalanması gerekir bu işlemler fiyat olarak fazla cebinizi yakmaz 150 tl gibi bir ücret karşılığında bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz geçmiş olsun.. hocam buji kablolarını değiştirdim elektrik distrübütörü seyir halindeyken stop ettirirmi böyle arıza yaparmıki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141454 ozaman sadece lpg demi bu aksaklığı yapıyor diye sorayım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl Yazar comment_141456 hocam lpg de cok bariz yapıyo benzinde stop etttiğini görmedim söyle 2 3 saat kullandım denedim göremedim. sanki lpg yi yemiyo bi anda. ankara lovato servisine götürdüm motor sibop yakmış dedi benim usta vardı siboptan olsa motor hareret yapardı dedi e haliyle yok oda adam abi bilemicem dedi gönderdi lpg de sorun yok diyo kime gitsem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl Yazar comment_141457 Bi güncelleme muhabeti var ama servistende ona karşı yanıt alamıyorum yapmıyoruz diyo ankaradaki servisler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl Yazar comment_141611 Arkadaş 53 okunma ve 1 kişi yanıt verdi ya valla helal olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141612 Arkadaş 53 okunma ve 1 kişi yanıt verdi ya valla helal olsun Sayın meslektaş, bazen servis'e para versende çözüm üretemiyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141619 bu sorunu sattığım focusumda bende yaşamıştım, en basit çözümü: akü kutup başı sökülür yarım saat kadar ecu nun resetlenmesi beklenir ve 100 km kadar benzinde kullanılıp yeni benzin map ının yazılması sağlanır,sonra doğru lpg ciye gidilip bu yeni yazılan map a göre kalibrasyon yaptırılır, Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl Yazar comment_141640 Murat hocam cevabınız için teşekürler dediğinizi denedik fakat her seferinde lpgyle devam ettim bunu bu şekilde deniyicem sizin araçta düzelme olmuşmuydu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141686 Murat hocam cevabınız için teşekürler dediğinizi denedik fakat her seferinde lpgyle devam ettim bunu bu şekilde deniyicem sizin araçta düzelme olmuşmuydu ? lpg ecusu sıfırlanmaz,o yüzden siz hala eski map a göre lpg kalibrasyonuyla binmeye devam ediyosunuz, o yüzden bir faydasını görmemişşsinizdir... tabiki düzelme oldu, yaza ve kışa girerken nuhakkak araç ecusu resetlenenip yeniden kalibrasyon yapılmalı lpg ecusuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141688 bence rölanti ayarlama motoru arızalıdır. eğer benzinde de aynı sıkıntı var ise servise gidin bir deneme yapsınlar değiştirsinler. düzelirse sorun oradadır. Aralık 30, 201213 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141692 + gaz kelebek sensörünü hava akış metre miydi debimetre miydi hava filtresinin çıkışındaki parça bunları söktürüp balata spreyi ile temizletip hava ile kurutun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141693 + gaz kelebek sensörünü hava akış metre miydi debimetre miydi hava filtresinin çıkışındaki parça bunları söktürüp balata spreyi ile temizletip hava ile kurutun zetec s ise biraz zor, zetec se ise olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141695 motoru bilmediğim için deneme amaçlı söyledim valla mertol abi olsa 2 dakikalık işti ona göre Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın