Eren Tan Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2012 Ben küçükken televizyonda deli gibi izlerdim!.. Hey gibi günler offff! http://www.youtube.com/watch?v=Pux7yxpX8Ho 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Club Tr → Forum Yapısı" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Bi daha olmaz inşallah, özür dileriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Benim hatırladığım en fenomen ortaklık bu: Ono coi bigana im porohe? Nigeeii, nigeii porohe... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Oran Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 ilk videoyu dün gibi hatırladım şu an , çok enteresan ya güzel şarkıymış gerçekten .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Bende oğlumun beğendiği için bunun çok cd sini almıştım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap