Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140827 Yol bilgisayarı örneğin 250 km gösteriyorsa deponun doluluğuna göre değişken olarak yapılan km çok daha fazla oluyor.Şehirler arası yolda kendim denedim depoyu fulledim yol bigisayarı 847 km yi gösteriyordu.30-35 km yol katetmeme rağmen yol bilgisayarı 870 lere doğru çıktı sonrasında ise 2-3 km de bazende 4-5 km de bir birbir düşmeye başladı.Depodaki yakıt çok az olduğunda ise örneğin 35-40 km civarında ise 300-500 metrede bir km atıyor.Arkadaşlar sizlerde de aynı durum oluyor mu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140828 Son dönem sürüş karekterine (yani tüketimine) göre gelecek menzil hesaplanıyor. Sakin kullanımda menzil artıyor gözükmesi normaldir EK BİLGİ: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl Yazar comment_140832 Son dönem sürüş karekterine (yani tüketimine) göre gelecek menzil hesaplanıyor. Sakin kullanımda menzil artıyor gözükmesi normaldir EK BİLGİ: Bugüne kadar hiç denemedim en kısa zamanda bende denerim.Cevap için çok teşekkürler Yakup Kardeşim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140833 Bugüne kadar hiç denemedim en kısa zamanda bende denerim.Cevap için çok teşekkürler Yakup Kardeşim. Yukarıdaki kalibrasyon olayı eğer yaşıyorsanız yapmanız tavsiye yoksa hiç gerek yok, ortalama tüketim içindir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl Yazar comment_140834 Yukarıdaki kalibrasyon olayı eğer yaşıyorsanız yapmanız tavsiye yoksa hiç gerek yok, ortalam tüketim içindir. Sadece meraktan sormuştum teşekkür ederim dediğin gibi yapmasamda olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201213 yıl comment_140919 benim araçta benzin istasyonundaki değer yol bilgisayarından fazla çıkıyordu. kalibrasyonunu yaptım. şimdi %99 doğru hesaplıyor. yani benzin istasyonundaki elde ettiğim değerler ile yol bilgisayarında ki değerler aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201213 yıl comment_140991 Cem abinin önerdiği ve kullandığı gibi spritmonitor.de'ye başladım ben de. Depoyu fulleme alışkanlığım olmadığından şimdilik pek bir şey görünmese de arada bir depoyu fullleyince ortalama değeri doğru olarak elde edebilirsiniz bence. Hem de elinizde minik bir databse olur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın