Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yol Bilgisayarı Ne Kadar Doğru Gösteriyor?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yol bilgisayarı örneğin 250 km gösteriyorsa deponun doluluğuna göre değişken olarak yapılan km çok daha fazla oluyor.Şehirler arası yolda kendim denedim depoyu fulledim  yol bigisayarı 847 km yi gösteriyordu.30-35 km yol katetmeme rağmen yol bilgisayarı 870 lere doğru çıktı sonrasında ise 2-3 km de bazende 4-5 km de bir birbir düşmeye başladı.Depodaki yakıt çok az olduğunda ise örneğin 35-40 km civarında ise 300-500 metrede bir km atıyor.Arkadaşlar sizlerde de aynı durum oluyor mu acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Son dönem sürüş karekterine (yani tüketimine) göre gelecek menzil hesaplanıyor.

Sakin kullanımda menzil artıyor gözükmesi normaldir

EK BİLGİ: 

Bugüne kadar hiç denemedim en kısa zamanda bende denerim.Cevap için çok teşekkürler Yakup Kardeşim.

Yanıtlama zamanı:
Bugüne kadar hiç denemedim en kısa zamanda bende denerim.Cevap için çok teşekkürler Yakup Kardeşim.

Yukarıdaki kalibrasyon olayı eğer yaşıyorsanız yapmanız tavsiye yoksa hiç gerek yok, ortalama tüketim içindir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yukarıdaki kalibrasyon olayı eğer yaşıyorsanız yapmanız tavsiye yoksa hiç gerek yok, ortalam tüketim içindir.

Sadece meraktan sormuştum teşekkür ederim dediğin gibi yapmasamda olur  :)

Yanıtlama zamanı:

benim araçta benzin istasyonundaki değer yol bilgisayarından fazla çıkıyordu. kalibrasyonunu yaptım. şimdi %99 doğru hesaplıyor. yani benzin istasyonundaki elde ettiğim değerler ile yol bilgisayarında  ki değerler aynı.

Yanıtlama zamanı:

Cem abinin önerdiği ve kullandığı gibi spritmonitor.de'ye başladım ben de. Depoyu fulleme alışkanlığım olmadığından şimdilik pek bir şey görünmese de arada bir depoyu fullleyince ortalama değeri doğru olarak elde edebilirsiniz bence. Hem de elinizde minik bir databse olur.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.