Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Çekişte Azalma Var Gibi


Samet Daz

Soru

arkadaşlar merhaba dün akşam aracıma film çektirmek üzere bi yere bırakdım. Arkadaş aracı bırak akşam al başımda durma vs dedi bende titiz birisi oldugumdan istemesem de bu işi de burda en iyi yapan kişi oldugundan bırakmak zorunda kaldım. Çünkü eleman kıl biri. Her neyse Sabah benzin lambası yanıyordu ve 75 km gösteriyordu. Akşam aracı almaya gittim aracı çalıştırdım benzin lambasının yanmadıgını ve km göstergesinin 92 km gösterdiğini fark ettim. Sizce bu normal bi durum mu ( aRaç bayırda değil düzde duruyordu ) km almışdım herhangi bi değişmede YOk bilirsiniz tamirci sanayici arkadaşlar müşteri arabası ile malzeme vs almaya Çok gider. her neyse abi aracı sürekli çalıştırdım kapılar açıkdı kalorifer de açtım akü zayıflamasın die bol bol çalıştırdım dedi ki benzinin biraz daha azalması lazım her neyse yola çıktım araç sanki çekişden düşmüş gibi böle bir süre 4000-5000 devire yakın kullandım hafif düzeldi gibi fakat Kafam da karıştı sabah bişi yokdu motor soguk desek sürekli çalıştırdım dedi. Sizce neden böle bişi olmuştur aCaba fazla titizlikden mi kaynaklı. ARıza lambası vs bişi de yanmadı ama kaFamdada SOru işaretleri oldu ortalama km nasıl yükseldi vs gibi böle bişi başına gelen oldumu aCaba ?? Şimdiden teşekkürler.

Alperen G. tarafından düzenlendi
çfthskpş gib sert sessizlerden sonra gelen eklerin ilk harfleri de benzeşerek sert sessiz olur kuralı, dahi anlamındaki -de -da ekinin yanlış kullanımı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Menzil bilgisi son 15 dakikadaki tüketim değerine göre hesaplanıyor, haliyle araç uzun süre rölantide çalıştıysa düşük tüketim nedeniyle menzil uzamıştır.

Yakıt uyarı ışığı da bazen hareket ile kalan yakıtın bir taraf yığılması sonucu yanıp düz konumda biraz bekleyince sönebiliyor, nadir ama mümkün.

Rahat olun, ancak rahatsız olunacak başka bir konu var, çekilen cam filmi ise polisler ona ceza yazmayı seviyorlar :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Cem bey Karabük il trafik amiri yakınımız 2 numaraya kadar sıkıntı olmayacagını söledi muayene de geçen hafta çarşamba gnü yaptırdım sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.. Peki size bir sorum daha olsa çekişten düşme olayı uzun süre rolantide çalıştıgı için olabilir mi? Boğulma gibi sanki

Alperen G. tarafından düzenlendi
çfthskpş gib sert sessizlerden sonra gelen eklerin ilk harfleri de benzeşerek sert sessiz olur kuralı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

kardeşim bence sen biraz fazla evhamlısın benzin ışıgı seni heycanlandırmış olsa gerekki aklında böyle şeyler kuruyorsun rahat ol bence arabanın çekişi normal !!!

cem bey yanlış hatırlamıyorsam son 1 yıldır cam filmleri yasak değil hatta muayenede hafif kusur bile yazmıyorlarmış

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.