Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus II Hakkında Çeşitli Şikayetler (2004-2011)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ogün kardeşim o vınlama bendende geliyordu ne bu die merak ediyordum paylaşımın için teşekkürler kontak 1.kademe 30 dk sonra yine aynı ses vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 19,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

o vınlama bendede var bazen öyle bir anda vınlıyor ki o sensörü söküp atasım geliyor. Arabanın içindeki bütün sıcak havayı sıcaklığı ölçecem diye soğutuyor

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Normalde yağ sürmen gerekir, servis Boyle yapar ama yağ zamanla gider. Bildigin peçeye kalın olmasın ama onu sar oraya ufaktan bantlarsan omurluk olur. Koltuğun yaslandigi yerdeki ince demir.

• konuyu yeni okumaya başladım.. diğer mesajları henüz görmedim ama.. bişeyler yazmak için erken olabilir öbür mesajları da görmem lazım belki... ama bunların gerçekten hiçbirine katılmıyorum.. ku

Yanıtlama zamanı:

Karşı cinsle olan sıcak havayı soğutuyor abicim fonksiyonel bir soğutması yok ama o ses uyuz ediyor beni :sopalık:

anahtar üzerine takılı 1. kademe açıkken çalışıyor abicim 30 dkda 1 geliyor ses

:(

abim o ses yüzünden bende baya tıstığımı bilirim.Ve o anki durumda seninkiyle aynı :kıhkıh:

tam çekiyorum kenara öyle kafa dinlerken vınnn die bi ses geliyor ürküyorum illaki , zaten ıssız yer :P

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arada bir bendende geliyor tıkır tıkır ses

Bideön iki cam açılıp kapanırken sorunlu sonradan elektrikliye çevrilmiş şahin camı gibi :S

kardeşim cam fitillerini yumuşatacak bişliler sür sonuçta kullanımdan ötürü gücünde azalma oluyor cam motorlarının en azından olan arızanın ilerletmemiş olursun camların rahat açılıp kapansın...arap sabunu süren var ayakabı parlatıcı süngerler kullananan var araştır biraz takur tukur kapanan camların en azından gürültülü kapanmayacaktır

buna bağlı olarak cam yukarı zorlanarak çıkarken (olaki, fitillerden ötürüyse bu performans düşüklüğü) muhtemelen cam motorunun raylarında da esneme olmuştur bu aksamlarda oluşan tahribat FORD marka araçlarda daha belirgin kendini gösteren seslere neden olur çünkü parçalar diğer markalara göre biraz daha kalın ve kaba olarak üretilmiştir dayanıklılık için dolayısıyle tıkırtılar gür çıkar ford ta nede olsa amerikan çekirdekli bir marka olduğu için kaba ve tokluk hissi yaratan dizaynları benimsiyorlar...

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bendede bi hisirti sesi geliyor fren pedalindan klima uflemesi gibi ama fren pedalina basinca gidiyor ses,pedeli birak ses tekrar basliyor,bilmem acep nedendir:))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.