Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54617 ogün kardeşim o vınlama bendende geliyordu ne bu die merak ediyordum paylaşımın için teşekkürler kontak 1.kademe 30 dk sonra yine aynı ses vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201214 yıl comment_54855 Karşı cinsle olan sıcak havayı soğutuyor abicim fonksiyonel bir soğutması yok ama o ses uyuz ediyor beni anahtar üzerine takılı 1. kademe açıkken çalışıyor abicim 30 dkda 1 geliyor ses abim o ses yüzünden bende baya tıstığımı bilirim.Ve o anki durumda seninkiyle aynı tam çekiyorum kenara öyle kafa dinlerken vınnn die bi ses geliyor ürküyorum illaki , zaten ıssız yer Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201214 yıl comment_57068 Arada bir bendende geliyor tıkır tıkır ses Bideön iki cam açılıp kapanırken sorunlu sonradan elektrikliye çevrilmiş şahin camı gibi :S kardeşim cam fitillerini yumuşatacak bişliler sür sonuçta kullanımdan ötürü gücünde azalma oluyor cam motorlarının en azından olan arızanın ilerletmemiş olursun camların rahat açılıp kapansın...arap sabunu süren var ayakabı parlatıcı süngerler kullananan var araştır biraz takur tukur kapanan camların en azından gürültülü kapanmayacaktır buna bağlı olarak cam yukarı zorlanarak çıkarken (olaki, fitillerden ötürüyse bu performans düşüklüğü) muhtemelen cam motorunun raylarında da esneme olmuştur bu aksamlarda oluşan tahribat FORD marka araçlarda daha belirgin kendini gösteren seslere neden olur çünkü parçalar diğer markalara göre biraz daha kalın ve kaba olarak üretilmiştir dayanıklılık için dolayısıyle tıkırtılar gür çıkar ford ta nede olsa amerikan çekirdekli bir marka olduğu için kaba ve tokluk hissi yaratan dizaynları benimsiyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130839 bendede bi hisirti sesi geliyor fren pedalindan klima uflemesi gibi ama fren pedalina basinca gidiyor ses,pedeli birak ses tekrar basliyor,bilmem acep nedendir:)) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın