Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137173 focus 3 style almayı düşünüyorum.biliyosuuz ki radyonun üstündeki grafik ekranı titanyuma göre küçük.style paketi alıp titanyumdaki grafik ekranı taktırabilimiyim.bunu yptırmak zormudur ve pahalımıdır.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137174 Satılık bölümünde bu ekranı satanlar var bile, oradan bakabilirsiniz. Birde çerçeve bulursanız tamamdır. Yani zor değil yeterki bu siteyi bile 10 dakika gezin. Belki çerçeveye gerek bile kalmaz uyumludur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138833 öncelikle merhaba... bu daha ilk mesajım umarım devamı gelir. sorunun yanıtına gelirsek zaten style ve titaniumdaki ekran aynı diye biliyorum. (tabi titaniumdaki sony ses sistemiyle karşılaştırmıyorsanız ) trend x ve trend modellerinde ekran küçük. en azından 2012 mayıs ayında arabayı aldığımızda böyleydi. ama fordun sitesinden baktığımda da bunun hala böyle olduğunu görüyorum. siz bir daha bakın isterseniz tabi daha almadıysanız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138834 öncelikle merhaba... bu daha ilk mesajım umarım devamı gelir. sorunun yanıtına gelirsek zaten style ve titaniumdaki ekran aynı diye biliyorum. (tabi titaniumdaki sony ses sistemiyle karşılaştırmıyorsanız ) trend x ve trend modellerinde ekran küçük. en azından 2012 mayıs ayında arabayı aldığımızda böyleydi. ama fordun sitesinden baktığımda da bunun hala böyle olduğunu görüyorum. siz bir daha bakın isterseniz tabi daha almadıysanız. Yeni stylelarda ekran kucuk... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138836 öncelikle merhaba... bu daha ilk mesajım umarım devamı gelir. sorunun yanıtına gelirsek zaten style ve titaniumdaki ekran aynı diye biliyorum. (tabi titaniumdaki sony ses sistemiyle karşılaştırmıyorsanız ) trend x ve trend modellerinde ekran küçük. en azından 2012 mayıs ayında arabayı aldığımızda böyleydi. ama fordun sitesinden baktığımda da bunun hala böyle olduğunu görüyorum. siz bir daha bakın isterseniz tabi daha almadıysanız. Yeni style'da bluetooth modülü olmadığından ekran küçük olarak geliyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201213 yıl comment_138837 o zaman fordun sitesi yanılttı beni özür dilerim hepinizden ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın