Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162135 2013 Ağustos sonrası o da belki. Focus'a Temmuz 2013 sonrası. Buradan kontrol edebilirsiniz; cmax (aralık 12).pdf.zip şu üzerinde 6s formalı fotoğrafını oraya koyup gözümüze sokmak zorundamısın kardeşim,6s forumdamıyız,ford club'damıyız,biraz daha ciddiyet lütfen.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162150 Buradan kontrol edebilirsiniz; cmax (aralık 12).pdf.zip şu üzerinde 6s formalı fotoğrafını oraya koyup gözümüze sokmak zorundamısın kardeşim,6s forumdamıyız,ford club'damıyız,biraz daha ciddiyet lütfen.... İkisi de değil. Bizden ciddisini bulursanız iletin bizde oraya gelelim haydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162156 Olasıdır ki Otosan dahil kimse hangi donanımın nasıl ve ne zaman geleceğini dair kesin bilgi sahibi olmadığından mesajlar konunun çevresinde dolanıyor. 6s forumdamıyız,ford club'damıyız, Gökhan Bey Yakubun tanıdığı iseniz espri mahiyetinde algılamak isterim "ilk" mesajınızı, aksi halde talihsizlik diyeceğim... Hoş geldiniz! Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162158 2013 Ağustos sonrası o da belki. Focus'a Temmuz 2013 sonrası. Dün Dolapdere Otokoç yedek parça ile konuştum; Tft ekran için ne zaman gelir; gelir mi; kaç lira olur hiç bir bilgimiz yok dediler. Bir sorum var; Ford'un taktığı orjinal B-Xenon far üstündeki gündüz farları led, değil mi? Geçenlerde burada bir konuda gördüğümüz gibi düz, tabiri caizse florasan gibi olanlar gibi değil? Nisan 30, 201313 yıl Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162171 Dün Dolapdere Otokoç yedek parça ile konuştum; Tft ekran için ne zaman gelir; gelir mi; kaç lira olur hiç bir bilgimiz yok dediler. Bir sorum var; Ford'un taktığı orjinal B-Xenon far üstündeki gündüz farları led, değil mi? Geçenlerde burada bir konuda gördüğümüz gibi düz, tabiri caizse florasan gibi olanlar gibi değil? TFT ekranı yedek parça olarak getirmek zorundalar artık tekno paket ile geliyor. Aynen gündüz farları o LED'ler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162173 TFT ekranı yedek parça olarak getirmek zorundalar artık tekno paket ile geliyor. Aynen gündüz farları o LED'ler. Çabuk cevaba çok teşekkürler. İki parça için de servisleri arıyorum ama yedek parça kısımlarına ulaşmak oldukça zor; pek açmak istemiyorlar sanırım... İnsan; " keşke alırken hepsini alsaydım da şimdi uğraşmasaydım " diyor mu? Diyor! ( Bütçe izin vermedi tabi, sadece hayıflanıyorum... ) Nisan 30, 201313 yıl Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201313 yıl comment_162273 Çabuk cevaba çok teşekkürler. İki parça için de servisleri arıyorum ama yedek parça kısımlarına ulaşmak oldukça zor; pek açmak istemiyorlar sanırım... İnsan; " keşke alırken hepsini alsaydım da şimdi uğraşmasaydım " diyor mu? Diyor! ( Bütçe izin vermedi tabi, sadece hayıflanıyorum... ) Ekran için ve Led'li far için bu mesajıma bakabilir ve satın alabilirsiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın