Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl Yazar comment_53904 Konuyu ben açmıştım fakat şuanki fark bizim aracımız eskisi gibi titremiyor sanki.Genelde şehir içinde gezdiğimiz için farkedemiyorum veyahut. Aklıma gelmişken yakın zamanda bi denemem lazım.Gelişmeleri buraya yazarım.. Genede ek bilgi olarka yazıyım : titreme aşırı olduğu zamandan sonra yapılan işlemler : turbo hortumu değişti 10.000 bakımı oldu 10-30 Mobil konuldu.( 1 kerelik 10-40 yağ konulmuştu, hemen eski haline çevirdik,mazot filtresi değişti) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129928 çılışırkende titrer stop ederkende; TDCI motora sahip her focus titrer. Motor kulaklarından olsa en kötü ihtimal makyaj sırasında düzeltirlerdi, fakat FII de (III ü bilmiyorum) aracı aldığınız ilk gün bile stop ederken traktör gibi sallanır araç. siz farketmiyor olabilirsiniz. Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok işlevli. Aracım marşa basınca sarsıntılı çalışıyor, kontağı kapatınca daha sarsıntılı sönüyor. Arabadan çok anlamadığım için 1 haftadır kafamı kurcalıyor ve bir türlü sanayiye gitme fırsatım olmadı ama Aydın Beyin yazdıkları bir nebze rahatlattı. Sanırım bunun bir arıza göstergesi olduğunu düşünmeme gerek yok, belki yeri değil ama bir soru sormak istiyorum; aracı kaldırırken gaza yüklenmeyince çok hantal kalıyor, ikinci vitese geçmek için 2500 devre zorluyorum, yanlış mı? bunun baskı balatası ile bir ilgisi var mıdır? teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129933 2500 zaten ideal devir sayılır. iyi günlerde kullan aracını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129936 yakup un dedigi gibi service gotur:)) benimde durduk yerde titriyodu bakalim bugun servisten cikacak nedicekler:)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129938 teşekkürler. Cumartesi açık olursa servise göstereyim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129939 Arkadaşlar farklı şeylerden konuşuyorsunuz; Araç TDCI marşa basarken ve stop ederken titreme varsa sorun yok; bu araçların hepsinde bu şekilde. Araç çalışır haldeyken normal çalışmasından farklı bir titreme varsa bir sıkıntı vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129974 ogrendigim kadariyla dizel motoru stop ederlen 10 sn flan ayagini debriyaja basili tu ve kontagi kapat,daha az titreme oluy sanirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201213 yıl comment_130065 kardesim benim aracta durdugun yerde motor cok ttriyordu bugun servisten cikti ,sorun ise vites balatalar degisti komple ve burda flywheel dedigimiz balatayi tutan kasnak seklindeki o alet degisti ) titreme gitti ,insallah yazdiklarimdan bisey anlamisindir:)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201213 yıl comment_130073 Debriyaj baskisi ve volan dislisi degismis. Dedigim gibi senin sorunun farkliydi start ve stoptaki sallanti baska birsey ve sorun sayilmaz dogasi boyle F3 te gidermisler bu sallanti isini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201213 yıl comment_130117 Ya aslında kırmızıda beklerken benim araç da titreme yapıyor, normal mi değil mi bilmiyorum ama ben de ilk fırsatta servise baktırayım. Daha önceki aracım peugeot 307 hdi'ydı onun motor sesi çok daha farklıydı, bu araçtaki ses teknolojiyi hissettiriyor ama aynı zamanda rahatsız ediyor, ilk defa ford kullanıyorum aracı tanımam zaman alcak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131204 Debriyaj baskisi ve volan dislisi degismis. Dedigim gibi senin sorunun farkliydi start ve stoptaki sallanti baska birsey ve sorun sayilmaz dogasi boyle F3 te gidermisler bu sallanti isini. aydin kardesim benimde start stop ederken fazla silkeleme yoktu hic yok denebilecek gibiydi ama son bi gundur baya bi silkeleme yapiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201213 yıl comment_132230 bugün hanımın arabasını kullandım peugeot 207 dizel ve sıfır araba ondada arabayı çalıştırıken ve stop ederken motorda titreme oluyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın