Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201313 yıl comment_144686 ABS + EBD (Elektronik fren gücü dağılımı) , EBA (Acil durum Fren desteği) , Esp (Elektronik denge programı) , TCS (Çekiş kontrol sistemi) , TVC(Dinamik tork kontrol sistemi) : Bunlar standart güvenlik donanımları. Eğer Titanium + Tekno Paket alırsanız da : Aktif şehir içi güvenlik sistemi , Kör nokta uyarı sistemi , Şerit takip sistemi , Şeritte kalma yardımcısı , Sürücü dikkat takip sistemi , Otomatik uzun far ve Isıtmalı ön cama sahip oluyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201313 yıl comment_144694 yalnız sizin aracınız F3 biz arkadaşın F2 si var ki Esp standart deil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201313 yıl comment_144698 Bir şekilde özel gelmiş veya ülkeye hatalı ihracat olabilir. Çünkü böyle standart donanımlı araç satılmadı. Klima otomatik ise kafadan ghia olmalıydı ama değil. Arkadaşta benim gibi aldığı arabadan bi haber Hadi bana da bi yardımcı olun, 11 tit. araçta bu güvenlik donanımlarından neler var? ESP yok onu sizden öğrendik, güvende hissedebileceğimiz birşeyler var mı? Fiyatı ve modeline göre orjinal 24 bin km de olması oldukça cezbedici oldu benim için. Bu yüzden bulmuşken aldım. Yüzde 80 i peşin verdim. Kalanını da 2 ay sonra vereceğim. İyi bir alışveriş oldu. Yoksa aldığı arabanın özelliklerini bilmeyenlere son derece sinir olan biriyim ama ben aynı durumdayım. Sanırım günün birinde satarsam "emsalsiz" ibaresini koymam yerinde olacak Hız sabitleyicili ama arka camlar manuel bir Trend sanırım gerçekten yok. Ocak 14, 201313 yıl Özgür Özuysal tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın