Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracim Nedir :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ABS + EBD (Elektronik fren gücü dağılımı) ,  EBA (Acil durum Fren desteği) , Esp (Elektronik denge programı) , TCS (Çekiş kontrol sistemi) , TVC(Dinamik tork kontrol sistemi) : Bunlar standart güvenlik donanımları.

Eğer Titanium + Tekno Paket alırsanız da : Aktif şehir içi güvenlik sistemi , Kör nokta uyarı sistemi , Şerit takip sistemi , Şeritte kalma yardımcısı , Sürücü dikkat takip sistemi , Otomatik uzun far ve Isıtmalı ön cama sahip oluyorsunuz

Yanıtlama zamanı:

yalnız sizin aracınız F3 biz  arkadaşın F2 si var ki Esp standart deil.

Yanıtlama zamanı:
Bir şekilde özel gelmiş veya ülkeye hatalı ihracat olabilir. Çünkü böyle standart donanımlı araç satılmadı. Klima otomatik ise kafadan ghia olmalıydı ama değil.

Arkadaşta benim gibi aldığı arabadan bi haber  :)

Hadi bana da bi yardımcı olun,  11 tit. araçta bu güvenlik donanımlarından neler var? ESP yok onu sizden öğrendik, güvende

hissedebileceğimiz birşeyler var mı?

Fiyatı ve modeline göre orjinal 24 bin km de olması oldukça cezbedici oldu benim için. Bu yüzden bulmuşken aldım. Yüzde 80 i peşin verdim. Kalanını da 2 ay sonra vereceğim. İyi bir alışveriş oldu. Yoksa aldığı arabanın özelliklerini bilmeyenlere son derece sinir olan biriyim ama ben aynı durumdayım. Sanırım günün birinde satarsam "emsalsiz" ibaresini koymam yerinde olacak :) Hız sabitleyicili ama arka camlar manuel bir Trend sanırım gerçekten yok.

Özgür Özuysal tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.