Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129443 Konsoldaki extra hoparloru alirim ama kesip bicmeye kiyamiyorum konsolu. Ya ne olacak aydın,kesmek dediğinde 2 dakikalık iş...Önemli olan o çizgilerin olduğu yerden kesmek...Bütün elektrikçiler yapar..Kapıya tweeter eklyen adam onu da keser rahtlıkla...Ben baktım ekran değişimi yaparken,öyle çok sert bir yüzey falan değil yumuşak plastik..Subcenter çıkışı da var arkada,tekl yapacağın subcenterın soketine o kabloyu takmak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl Yazar comment_129451 Iscilik degil icerik pardon dikkat etmemişim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129465 Ya ne olacak aydın,kesmek dediğinde 2 dakikalık iş...Önemli olan o çizgilerin olduğu yerden kesmek...Bütün elektrikçiler yapar..Kapıya tweeter eklyen adam onu da keser rahtlıkla...Ben baktım ekran değişimi yaparken,öyle çok sert bir yüzey falan değil yumuşak plastik..Subcenter çıkışı da var arkada,tekl yapacağın subcenterın soketine o kabloyu takmak.... Ses sisteminden yana bir sıkıntım olmadığı için çok gerekli duymadım; yoksa geçen hafta elime aldım inceledim hoparlörü; bilmiyorum belki alırım daha sonra. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın