Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Ön Panel Sökülmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

buna benzer olabilir mi ?

Yanıtlama zamanı:

Sökme sebebim sadece kamera takabilirmiyim onu kontrol etmek için :) :)

Kamera için ana ünitede bir giriş var mı; ben bakmayı unuttum. Benim ekranın arkasındaki 4 girişten bazılarının kamera için olabileceğini düşünüyorum ben.

Sendeki ekranın yakından fotosu var mı?

Yanıtlama zamanı:

buna benzer olabilir mi ?

Şu alttaki klima üzerindeki plastik yerin neresine sokuyor o elindeki aleti acaba onu anlamadım ben,yani o küçük parçayı çıkartmak için nereye sokucaz o elimizdeki şeyi...??

Yanıtlama zamanı:

Ben o parçayı söktüm ve yerine takmadım; 2 adet geçme yeri var elindeki metali araya sokup o geçme yerlerine bastırıyor ve öne çekiyor.

Parça üzerindeki geçme yerlerinin fotosunu çekip buraya eklerim; hemen anlayacaksın zaten ne yaptığını.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kamera için ana ünitede bir giriş var mı; ben bakmayı unuttum. Benim ekranın arkasındaki 4 girişten bazılarının kamera için olabileceğini düşünüyorum ben. Sendeki ekranın yakından fotosu var mı?

Bendeki sistem bu fabrikasyon sony

f5hp1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ekranlar arasında hem büyüklük farkı hem de içerik farkı var.

Ancak sendeki bu çerçevenin oyuğunun etrafında gerekli boşluklar var benim ekrana uyar sanıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ne güzel duruyor sony yav...Yalnız sony li sistemin kablolarıda farklıymış o yüzden o ince tiz vızıltı sesi sonylerde yok..O vızıltı sesi motorun elektronik ateşlemesinden çıkan frekans sesi..Gaza bastıkça artıyor...Komple kablo tesisatını değiştirmekde oldukça külfetli ve zor bir iş....Orta konsoldaki subcenter ile arka kapı tweeterlarını falan da eklemek lazım....Şimdilik sadece sony çerçeve ve sony panelle idare edicez gibi gözüküyor....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ekranlar arasında hem büyüklük farkı hem de içerik farkı var.

Aydın bey işçilik farkı derken nasıl bir fark acaba işin açıkçası fotoğraf makinası çok iyi değildi görüntü iyi olmayabilir ama çözünürlük falan çok iyi

Yanıtlama zamanı:

Aydın bey işçilik farkı derken nasıl bir fark acaba işin açıkçası fotoğraf makinası çok iyi değildi görüntü iyi olmayabilir ama çözünürlük falan çok iyi

Iscilik degil icerik.

En basit saatin yeri farkli bak.

Bende sol kisimda explorer var mesela.Ama cozunurluk aynidir sanirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.