Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201213 yıl comment_128965 Merhaba Acaba Sony ön panel nasıl sökülüyor şema resim video vs. bilgisi olan varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129167 Aynen yukardaki video gibi sökülebilir aynı o kısımlar sonuçta, komple çıktıktan sonra sony'yi ayırabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl Yazar comment_129171 Ben alabilirim sokucekseniz Sökme sebebim sadece kamera takabilirmiyim onu kontrol etmek için :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129272 Sökme sebebim sadece kamera takabilirmiyim onu kontrol etmek için :) Kamera için ana ünitede bir giriş var mı; ben bakmayı unuttum. Benim ekranın arkasındaki 4 girişten bazılarının kamera için olabileceğini düşünüyorum ben. Sendeki ekranın yakından fotosu var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129276 buna benzer olabilir mi ? Şu alttaki klima üzerindeki plastik yerin neresine sokuyor o elindeki aleti acaba onu anlamadım ben,yani o küçük parçayı çıkartmak için nereye sokucaz o elimizdeki şeyi...?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129277 Ben o parçayı söktüm ve yerine takmadım; 2 adet geçme yeri var elindeki metali araya sokup o geçme yerlerine bastırıyor ve öne çekiyor. Parça üzerindeki geçme yerlerinin fotosunu çekip buraya eklerim; hemen anlayacaksın zaten ne yaptığını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl Yazar comment_129361 Kamera için ana ünitede bir giriş var mı; ben bakmayı unuttum. Benim ekranın arkasındaki 4 girişten bazılarının kamera için olabileceğini düşünüyorum ben. Sendeki ekranın yakından fotosu var mı? Bendeki sistem bu fabrikasyon sony Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129362 Ekranlar arasında hem büyüklük farkı hem de içerik farkı var. Ancak sendeki bu çerçevenin oyuğunun etrafında gerekli boşluklar var benim ekrana uyar sanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129380 4.2'liği kesince olur demişti mertol abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129437 Ne güzel duruyor sony yav...Yalnız sony li sistemin kablolarıda farklıymış o yüzden o ince tiz vızıltı sesi sonylerde yok..O vızıltı sesi motorun elektronik ateşlemesinden çıkan frekans sesi..Gaza bastıkça artıyor...Komple kablo tesisatını değiştirmekde oldukça külfetli ve zor bir iş....Orta konsoldaki subcenter ile arka kapı tweeterlarını falan da eklemek lazım....Şimdilik sadece sony çerçeve ve sony panelle idare edicez gibi gözüküyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl Yazar comment_129438 Ekranlar arasında hem büyüklük farkı hem de içerik farkı var. Aydın bey işçilik farkı derken nasıl bir fark acaba işin açıkçası fotoğraf makinası çok iyi değildi görüntü iyi olmayabilir ama çözünürlük falan çok iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129440 Konsoldaki extra hoparloru alirim ama kesip bicmeye kiyamiyorum konsolu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129441 Aydın bey işçilik farkı derken nasıl bir fark acaba işin açıkçası fotoğraf makinası çok iyi değildi görüntü iyi olmayabilir ama çözünürlük falan çok iyi Iscilik degil icerik. En basit saatin yeri farkli bak. Bende sol kisimda explorer var mesela.Ama cozunurluk aynidir sanirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın