Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Hb Geri Görüş Kamerası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

kardeş ankarada ümitten başka focus 3 orjinal parçası getiren adam bullamasın ümite de zorla bu parçaları ben gettirdim almanyadan tırcılarla getiriyor istanbuldan getirmiyor. bu arada o aldıgın göstergeyide o kadar ucuza alamazdın

Mustafa Bey,çabalarınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz..Ozan'da sanırım sizin Ümitin ve Serhatın arkadaşı olup olmadığınızı anlamaya çalışıyor...Ümitde çerçeve yok maalesef...Ekranda yok...Sizdeki ekran 4,2 inç sanırım...Ne oldu çalıştırabildiniz mi sesli kontrol sistemini?

Yanıtlama zamanı:

pazartesi tan otoya gidicem abi bakalım yapabilirlerse yapıcaklar olmassa 5.0 beklicem:) ama siz sony çerçeve istiyosanız ben bi sorayım ümitin mutlaka zulası vardır

Yanıtlama zamanı:

var zulasinda bir tane de ben almadim cunku onu gosterip tarif edecekmis parcalari getirtecegi adama... ben de bekliyorum su anda..paneli verdi umit, cerceve eksik su anda....ekrani da Mertol gondericek ... Bu isi hallettikten sonra da arka kapı hoparlorlerini kalteli hoparlorle degistirecegim ve arabayla ilgili en onemli sorunlarimi halletmis olacagim... ufak tefek seyler kalicak ondan sonra, jantlar degistirmek krom eksozt yaptirtmak falan gibi :)))

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba

Focus 3 için geri görüş kamerası takmayı düşünüyorum. Bu iş için renkli sony ekranım var

geriye kalan kamera ve modül'ün parça numaraları

Modül: CV6Z-19H405-B

Kamera:CV6Z-19G490-B

Merak ettiğim konu bagajın oradan müzik sisteminin oraya kadar tesisat varmıdır.

Eğer varsa Sony deki ekran kamerayı destekliyormudur.

Son olarak kamerayı ford dan değilde kaliteli farklı bir marka alsak uyarmıki ford da biraz pahalı

Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

hocam bu modulu nerden getirttin fiyat ne kadar bilgin var mi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hocam bu modulu nerden getirttin fiyat ne kadar bilgin var mi

Atila bey parçaları getirtmedim çalışmama olasılığı olduğu için ama isterseniz ebay dan getirtebilirsiniz 

Yanıtlama zamanı:

Atila bey parçaları getirtmedim çalışmama olasılığı olduğu için ama isterseniz ebay dan getirtebilirsiniz 

Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler

Maalesef bendede yok

Bu arada 8" sony yi toplam da ne kadara  mal ettiniz?

Yanıtlama zamanı:

orjinal olmayan kamerayıda çalıştımışlar, 14 ve 15. pine görüntü verince çalışıyormuş diye hatırlıyorum bi araştırın.

Yanıtlama zamanı:

Maalesef bendede yok

Maalesef bendede yok

valla arkadasim kanadadan ebayden 300 dolara aldi cok uyguna geldi ama direksiyon media hub felan derken 500-600 dolara geldi

Yanıtlama zamanı:

valla arkadasim kanadadan ebayden 300 dolara aldi cok uyguna geldi ama direksiyon media hub felan derken 500-600 dolara geldi

Görüntüsünü alabilirmiyiz acaba? 

Çünkü bir çok arkadaş gördüm orjinal bu abi abd'den aldım deyip halbuki ilgisi yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.