Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131747 kardeş ankarada ümitten başka focus 3 orjinal parçası getiren adam bullamasın ümite de zorla bu parçaları ben gettirdim almanyadan tırcılarla getiriyor istanbuldan getirmiyor. bu arada o aldıgın göstergeyide o kadar ucuza alamazdın Mustafa Bey,çabalarınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz..Ozan'da sanırım sizin Ümitin ve Serhatın arkadaşı olup olmadığınızı anlamaya çalışıyor...Ümitde çerçeve yok maalesef...Ekranda yok...Sizdeki ekran 4,2 inç sanırım...Ne oldu çalıştırabildiniz mi sesli kontrol sistemini? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131751 pazartesi tan otoya gidicem abi bakalım yapabilirlerse yapıcaklar olmassa 5.0 beklicem:) ama siz sony çerçeve istiyosanız ben bi sorayım ümitin mutlaka zulası vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131753 var zulasinda bir tane de ben almadim cunku onu gosterip tarif edecekmis parcalari getirtecegi adama... ben de bekliyorum su anda..paneli verdi umit, cerceve eksik su anda....ekrani da Mertol gondericek ... Bu isi hallettikten sonra da arka kapı hoparlorlerini kalteli hoparlorle degistirecegim ve arabayla ilgili en onemli sorunlarimi halletmis olacagim... ufak tefek seyler kalicak ondan sonra, jantlar degistirmek krom eksozt yaptirtmak falan gibi )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131754 Konuları dağıtmadan devam etsek çok iyi olacak, zaten bu parçalar için özel bir başlık var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201312 yıl comment_186278 Merhaba Focus 3 için geri görüş kamerası takmayı düşünüyorum. Bu iş için renkli sony ekranım var geriye kalan kamera ve modül'ün parça numaraları Modül: CV6Z-19H405-B Kamera:CV6Z-19G490-B Merak ettiğim konu bagajın oradan müzik sisteminin oraya kadar tesisat varmıdır. Eğer varsa Sony deki ekran kamerayı destekliyormudur. Son olarak kamerayı ford dan değilde kaliteli farklı bir marka alsak uyarmıki ford da biraz pahalı Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. hocam bu modulu nerden getirttin fiyat ne kadar bilgin var mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201312 yıl Yazar comment_186334 hocam bu modulu nerden getirttin fiyat ne kadar bilgin var mi Atila bey parçaları getirtmedim çalışmama olasılığı olduğu için ama isterseniz ebay dan getirtebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187290 Atila bey parçaları getirtmedim çalışmama olasılığı olduğu için ama isterseniz ebay dan getirtebilirsiniz Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl Yazar comment_187299 Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler Maalesef bendede yok Bu arada 8" sony yi toplam da ne kadara mal ettiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187401 Alparslan bey, ben Kanadadan 8'' orjinal SONY getirttim taktık baya uğraştık ama adapte ettik kablo tesisatını buldum focus 3'ün. Bir tek geri görüş kamerası ve GPS kaldı onlar için de modül gerekiyo. ABD fiyatları GPS için 60 dolar, kamera için 160 dolar. Kamera pahalı geldi bana sizin elinizde var mı nerden bulabiliriz. bu fiyatları e-bay dan aldım. Teşekkürler orjinal olmayan kamerayıda çalıştımışlar, 14 ve 15. pine görüntü verince çalışıyormuş diye hatırlıyorum bi araştırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187404 Maalesef bendede yok Bu arada 8" sony yi toplam da ne kadara mal ettiniz? Maalesef bendede yok Bu arada 8" sony yi toplam da ne kadara mal ettiniz? valla arkadasim kanadadan ebayden 300 dolara aldi cok uyguna geldi ama direksiyon media hub felan derken 500-600 dolara geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187425 valla arkadasim kanadadan ebayden 300 dolara aldi cok uyguna geldi ama direksiyon media hub felan derken 500-600 dolara geldi Görüntüsünü alabilirmiyiz acaba? Çünkü bir çok arkadaş gördüm orjinal bu abi abd'den aldım deyip halbuki ilgisi yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın