Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Orta Konsol Cd Çalarda Güç Kesintisi.


Muhammed Keser

Soru

Bugun araç temizlerken cd player açık konumda.birden cd player kapandı ekran ve tuş ışıklandırmaları.tekrar açmayı denedigimde bişey olmadı.aracı çalıştırdıgımda geri geldi.Aklıma ilk akü geliyo ama aracı daha 1 hafta oldu alalı.

Bunun hakkında bir bilgisi olan varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Aynı sorun bende de var.Olay kesinlikle 1 saat bekleme değil,bende de birkaç kez radyo kapandı ve tüm konsol ışıkları söndü ve kontağı çevirip aracı çalıştırana kadar ne radyo düğmesi ne de radyo ekranı yandı.Aracı çalıştırınca her şey eski haline döndü.Aracı 1 hafta önce 15 bin bakımına soktuğumda akü şarjı kontrol edildi ve %100 dolu hatta sorun yok dendi.Benim şahsi fikrim aracın belli bir zamandan sonra güvenlik açısından elektriği kendi kendine kesmesi yönünde. Çünkü Rusya da 12V üzerinden çalışan anti-radar cihazlarını kullanmak serbest ve bende de var.Eğer anti radar 12V ' a bağlı bir şekilde araç çalışmazken beklerse yaklaşık 40 dakika sonra aracın elektriği kestiğini ve eğer kapıyı açar ya da kontağı çevirirsem tekrar çalıştığını fark ettim. Yani ben artık bu olayı sorun olarak görmüyorum,arabayı çok ince eleyip sık dokumanın beni araçtan soğutabileceğine dair inancım var,o yüzden tavsiyem;çok ciddi sorunlar olmadığı sürece arabanızın tadını çıkarın.

Hakan Saraç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.