Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126350 Bugun araç temizlerken cd player açık konumda.birden cd player kapandı ekran ve tuş ışıklandırmaları.tekrar açmayı denedigimde bişey olmadı.aracı çalıştırdıgımda geri geldi.Aklıma ilk akü geliyo ama aracı daha 1 hafta oldu alalı. Bunun hakkında bir bilgisi olan varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126355 Akü bağlantısını kontrol edin, gevşek olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl Yazar comment_126358 Bunu akü şarj azaldığı için yapmış olabilirmi.şu an bi sorun yok çalışmıyo olsa bile araç. Kabloya baktım ama herhangi bi sorun yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126365 1 hour mode olmasin? Bana o gibi geldi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126371 Showroomda araçlar çok fazla beklediklerin akülerinin boşalabildiğini söylemişlerdi bana, hatta ilk çalıştırırken başka bir aracınkinden takviye yapıp öyle çalıştırdıkları oluyormuş. Sizin aracınızda da böyle bir durum olmuş olabilir. Ama aracını 27 Eylül'de almışsın, bu zamana kadar illaki kullanmışsındır, bu yüzden şarjının dolmuş olması lazımdı. Alperen beyin dediği gibi 1 saat modu olabilir, ama onda da kapandığı zaman tekrar açtığında yeniden 1 saat aktif devam etmesi lazım gibi geliyor bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126375 Bencede 1 saat modu çünki aynı olay benimde başıma gelmişti bir kere aracımı temizlerken Sıkıntı yok merak etmeyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126377 Peki yeniden açtığınızda açılmıyor mu? şu an bi sorun yok çalışmıyo olsa bile araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl Yazar comment_126404 Bencede 1 saat modu çünki aynı olay benimde başıma gelmişti bir kere aracımı temizlerken Sıkıntı yok merak etmeyin Şuan bi sorun yok biraz önce servis le görüştüm şarj yüzünden olabilir dedi. 1 saat modunda cd çalar kapanıyo ama tarih ve saat ekranda gözüküyo gene bendeki ekran tamamen kapandı ve ışıklandırmaları klima ışılandırmaları ile birlikte. araç 400 km civarı showrum yüzünden olsa bu zamana kadar bencede şarj etmiştir. Aracı 3 gündür çalıştırmadım ve arada müzik fln dinledim acaba o yüzden merkezi kilit aç kapa fln akü şarjını etkiledimi diyorum ama o kadar kısa sürede de bu olabilirmi. biraz önce akü şarj baktım siyah ve yeşil renk oluyo o siyah gibiydi 1 2 saat çalıştı araç şu an yeşile döndü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126412 Demek ki sorun şarjda, 400 km şarj için yeterli olmamış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126425 Şuan bi sorun yok biraz önce servis le görüştüm şarj yüzünden olabilir dedi. 1 saat modunda cd çalar kapanıyo ama tarih ve saat ekranda gözüküyo gene bendeki ekran tamamen kapandı ve ışıklandırmaları klima ışılandırmaları ile birlikte. araç 400 km civarı showrum yüzünden olsa bu zamana kadar bencede şarj etmiştir. Aracı 3 gündür çalıştırmadım ve arada müzik fln dinledim acaba o yüzden merkezi kilit aç kapa fln akü şarjını etkiledimi diyorum ama o kadar kısa sürede de bu olabilirmi. biraz önce akü şarj baktım siyah ve yeşil renk oluyo o siyah gibiydi 1 2 saat çalıştı araç şu an yeşile döndü. Arada böyle ufak tefek gariplikler olabilir.Sorun teşkil etmedikçe ve artmadıkça fazla üstünde durup can sıkmaya değmez.Şu an sorun yok değilmi boşver gerisini.Bende zamanında çok şeyi kafama takardım iyi birşey değil bence dedim ya tekrar etmedikçe üstünde fazla durmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl Yazar comment_126439 Arada böyle ufak tefek gariplikler olabilir.Sorun teşkil etmedikçe ve artmadıkça fazla üstünde durup can sıkmaya değmez.Şu an sorun yok değilmi boşver gerisini.Bende zamanında çok şeyi kafama takardım iyi birşey değil bence dedim ya tekrar etmedikçe üstünde fazla durmayın. İşte bir arabayı severek aldıgın zaman en ufak bi kusur istemiyo insan tabi buda bi fabrika ürünü olucak öyle şeyler:) servislede konuştum bi daha tekrarlarsa gidip akü şarjını ve şarj etme sistemini bi kontrol ettiricem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126443 İşte bir arabayı severek aldıgın zaman en ufak bi kusur istemiyo insan tabi buda bi fabrika ürünü olucak öyle şeyler:) servislede konuştum bi daha tekrarlarsa gidip akü şarjını ve şarj etme sistemini bi kontrol ettiricem. emin ol sorun bulmak istesen bir sürü çıkar hatta istersen sana muhtemelen senin arabandada olan kronik bir sorundan bahsedeyim.Aç teybini getir aux bluetooth yada flashdisk e sesi boştayken sona kadar aç arabayı çalıştır ve gaza bas bak teybin nasıl motor sesini parazit olarak alıyor ve acayip sesler çıkarıyor Be arabayı aldığımda şikayet ettim bu sorunu kabul ettikleri halde 7 aydır bu konu ile ilgili ilgilenen kimse yok. Ekim 13, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl Yazar comment_126446 emin ol sorun bulmak istesen bir sürü çıkar hatta istersen sana muhtemelen senin arabandada olan kronik bir sorundan bahsedeyim.Aç teybini getir aux bluetooth yada flashdisk e sesi boştayken sona kadar aç arabayı çalıştır ve gaza bas bak teybin nasıl motor sesini parazit olarak alıyor ve acayip sesler çıkarıyor Be arabayı aldığımda şikayet ettim bu sorunu kabul ettikleri halde 7 aydır bu konu ile ilgili ilgilenen kimse yok. Haklısınız gülü seven dikenine katlanır hesabı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126448 Haklısınız gülü seven dikenine katlanır hesabı Aynen öyle oldu ben bu bahsettiğim sorunu bile bile aldım çünki benim için dizelde başka alternatif yoktu. Ekim 13, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın