Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201213 yıl comment_124233 Arkadaşlar öncelikle selamlar. Malum,2003 focus aracımı yeni aldım ve cd çalar yok. Sormak istediğim şu ki tavsiye edeceğiniz direksiyondan kontrol işlemini de kaybetmeyecek bir teyp mi alayım yoksa 6 lı falan cd-changer işimizi görürmü. Açıkçası çook yüksek kalite de bir ses beklentimiz yok ama cd dinlemek te ayrı bir keyif..Cd-changer kaç paraya bulunur hiçbir fikrim yok ama 200 tl civarı bir meblağ belirledim kendime teyp için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201213 yıl comment_124252 Direksiyon arkasından kumanda gerçekten büyük kolaylık. Bunun için flashtan okuma zamazingoları vardı, nereye takılıyor bilmiyorum ama internette araştırabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201213 yıl comment_124257 Arkadaşlar öncelikle selamlar. Malum,2003 focus aracımı yeni aldım ve cd çalar yok. Sormak istediğim şu ki tavsiye edeceğiniz direksiyondan kontrol işlemini de kaybetmeyecek bir teyp mi alayım yoksa 6 lı falan cd-changer işimizi görürmü. Açıkçası çook yüksek kalite de bir ses beklentimiz yok ama cd dinlemek te ayrı bir keyif..Cd-changer kaç paraya bulunur hiçbir fikrim yok ama 200 tl civarı bir meblağ belirledim kendime teyp için. Tekrar hoşgeldiniz,oktay abi orjinal teyp usb girişi yapıyor banada yapacak müsait bir zamanda,onunla irtibata geçin isterseniz . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201213 yıl comment_124275 300 tl civarlarında kafası çıkan ekranlı multimedya teypler var bence onlara bi bakının derim fena değiller Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl Yazar comment_124283 Usb olayi cok guzel bi cozum ama bir suru cd var elimde bunlarin hepsini bilgisayara kopyala sonra usb ye at uzun is dogrusu Bazi teyplerde direksiyon kontrolune uyumlu diyor ama ne kadar guvenilir bilmiyorum. Bir pioneer Mehmet abimiz vardi ankarada sanirim hala var. Varmidir onda acaba bu tarz bi teyp ve uygun cerceve bi sormak lazim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl Yazar comment_124284 300 tl civarlarında kafası çıkan ekranlı multimedya teypler var bence onlara bi bakının derim fena değiller Dostum varmi bi onerin tabii direksiyon kontrolu uyumlu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124324 Direksiyondan uyumlu şartınız var orijinal teyplere var bu gibi ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-focus-1-kasa-orjinal-cd-calar-1998-2005-69483678/detay benim bahsettiklerimse bunlar ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-sifir-ayarinda-navitech-dtv-7500-indash-101385514/detay komşum kullanıyo onun brawoo diye bir marka çok memnun dokunmatik ekranı var bazılarında navigasyon bile var sahibindencom da bunlara benzer birsürü ilan mevcut bakabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl Yazar comment_124330 Direksiyondan uyumlu şartınız var orijinal teyplere var bu gibi ; http://www.sahibinde...-69483678/detay benim bahsettiklerimse bunlar ; http://www.sahibinde...101385514/detay komşum kullanıyo onun brawoo diye bir marka çok memnun dokunmatik ekranı var bazılarında navigasyon bile var sahibindencom da bunlara benzer birsürü ilan mevcut bakabilirsiniz Çok teşekkür ederim. Navitech çok hoşuma gitti doğrusu o gibi modellere yönelebilirim ama tabii bütçe meselesi birazda. Bu Pioneer 1400 serisi var usb ve cd kullanımı olarak işimi görmez mi acaba kullanan var mı aranızda arkadaşlar. Direksiyon kontrolünden vazgeçmez isem bütçeyi aşmam gerekecek gibi çünkü. Ekim 6, 201213 yıl Tolga Deniz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201313 yıl comment_151127 Bunu Ses Sisteminizde Dinlemenizi Öneririm Derin Bass Severlere . . . Şubat 21, 201313 yıl Yunus Emre Salih Uzun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151439 arkadaşlar orjinal teyp e kim usb girişi yapıyor ? varsa öyle bir şey hemen bende yaptırayım yoksa bende teybi değiştircem kötü görünmesin diye de orjinalini bozmak istemiyorum ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151441 Ben kendi sorunumu şöyle çözdüm. Kaset çaları 3,5 mm stereo ya çeviren bir aparat aldım ve direkt telefon yada mp3 bağladım. Gayette güzel ses alıyorum. Ama direksiyondan kumanda maalesef işlevini yitiriyor. Maliyeti ise 12TL Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın