Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125011 Debriyaj benim Focus umda da yukarda kavrıyordu, servis "kavrama noktası ayarlanamıyor" diyordu ve tercih konusu dışında hiçbir zaman sorun yaşatmadı. Frenlerde titreme varsa diskler mutlaka değişmeli, orjinal ekipmanlara internetteki satış noktalarında bakmayı da deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125700 Elinizden geliyorsa tekerleri söküp kontrol edin ya da sanayide söksünler baksın bir usta 10 tl verirsin en fazla dedikleriniz yapıcam teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201213 yıl comment_125701 arkadaşlar internetten orjinal parçaları nerde alıcam? bide son kez hangi lastiği önerirsiniz bana yardımlarınız için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162592 bu pazar bir işlem için garajımda söktüğüm lastiklerden sonra balatalarımın önceden bakımdayken bir süre daha götüreceğini düşünerek bir 10 000 km daha kullanılabilir kanaatine varmıştım ve gördümki kağıt gibi kalmış dahasımı 120 den sonra fren yaparken dansöz gibi titreyen direksyonumdan anlaşılmıştı zaten bittiği fakat daha önceki araçlarımda fren baltası bittiğinde fren mesafem uzar hatta sert frenlemelerde hiç tutmayacakmış gibi boşluğa bırakırdı kendini aracım fakat fordta farkettiğim kadarıyla balatalarımın ve diskerimin bukadar deforme olmasına karşın hiç bir şekilde beni yanıltmadan performansını yitirmemiş olmasıydı şimdi gereksiz masrafları yok etmek adına sormam gereken sorum şu: şimdi ben titremeden ötürü ön balataları değiştireceğim ve diskleride arka balatalarıda değiştireceğim fakat disklerini değiştirmek pek içimden gelmiyor sizce 4 disk mi değiştirmem iyi olur yoksa ön diskleri değiştirmem yeterli olacakmıdır yani aşınma payının ön disklerle arka disklerde eşit miktarda olmadığını düşünüyorum bu hususu yorumlayacak konuya vakıf arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201313 yıl comment_162597 Bende sorayım balatalar bitmek üzere, Bosch ve Motorcraft var diyorlar ama Motorcraftların sahtesi çok o kadar para vermeyin Bosch iş görür die duydum. Ne tavsiye edersiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163222 Araclarin modellerini bildirmeniz halinde fiyat konusunda yardimci olmaya calisirim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201313 yıl comment_163552 2005/ Focus ön balata fiyatlari : BSG : 25 tl Bosch : 50 tl Motorcraft :105 tl Kale : 40 tl 2005/ Focus arka balata fiyatlari : BSG: 25 tl Trw: 50 tl Bosch : 50 tl Motorcraft: 90 tl Fiyatlarimiza kdv dahildir . BSG-TRW-KALE-BOSCH urunleri 1 yil garantilidir . Bir rahatsizliginiz durumunda birebir degisim yapabilirsiniz . Mayıs 9, 201313 yıl ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın