Ahmet A. Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2012 (düzenlendi) Bir Fenerbahçe'li olarak diyorum ki ey Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman. Bugün kendi biletinizi kestiniz.... Sahada ki Alex boşluğu elbet dolar buna şüphe yok. Ama adam gibi adam Alex'in saha dışında ki yeri, gönüllerde ki yeri dolmaz... Adamlığın için, yaşattıkların için Teşekkürler Kaptan.... Ekim 2, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Alıntı kaldırıldı 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Fenerbahçe'de gelmiş geçmiş iyi uyum sağlayan bir futbolcuydu evet sahada yeri dolar çünkü belli bir yaşa(35) gelmiş bu saatten sonra da Fenerbahçe'ye önemli bir şey katacağını sanmıyordum.. Ama adam gibi adamdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Bu sene olmamalıydı. Şimdiye kadar en iyi oynayanlardandı. Türk futboluna kattıkları seyler icin ve seyir zevki için teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 (düzenlendi) Nunca te olvidaré, capitán Alex. Ekim 1, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 yürüyerek de oynasa klas adamdı.Zaten sadece Türkiye de oynayacak kondüsyonda idi.Yine de bir eski futbol sever olarak Alex in böyle gitmesine üzüldüm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 (düzenlendi) Alex'in evi mahşer yeri! Evinin Önünde Fenerlisi Cimbomlusu Beşiktaşlısı... Herkes oradaydı... Ekim 2, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 çok koydu gitmen alex reyiizzzzzzz üşüyoruz ccc tamam gidecektin ama klubün ayıbı kusuru büyük alex sağlam bir jübile ile omuzlarda gidebilirdi bir fenerbahçeli olarak yönetimi aykutu istemiyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 (düzenlendi) Alex'in evi mahşer yeri! Evinin Önünde Fenerlisi Cimbomlusu Beşiktaşlısı... Herkes oradaydı... bu haysiyetsiz kendini futbol yorumcusu zanneden paparazi muhabirini nerden buldunda koydun foruma ekranı yumrukluyorum ben bu adamı görünce ahmet ... Ekim 2, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 (düzenlendi) Her sabah evinin önünden geçerim bu sabah geçerken oranın darmadağın halini görünce şaşırmıştım.Bir beşiktaş taraftarı olarak kişiliği ve futbolculugu olarak çok takdir ettiğim bir insandır alex. Ekim 2, 2012 çetin kılıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Alex'e yapılanlardan sonra taraftarı olduğum bu kulüpten utanıyorum ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Ben artık Fenerbahçeyi tutmuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 (düzenlendi) ALEX gitti diye sevinenlere hitaben ! ; Kızlarına ve oğluna İstiklal Marşını bile öğreten, Hristiyan olduğu Halde Kur'an-ı Kerim'i bitiren bir adamdan bahsediyoruz. Alex de souza 3000. golü attı diye ona 300.000 $ prm verdiler o ne yaptı mehmetçiğe verdi.. Hiç birimiz,hiçbiriniz BİR ALEX DEĞİLİZ ! Ekim 2, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Galatasaray Kadıköy'de şampiyon olduğunda soyunma odasına gidip GS'lı futbolcuları tek tek tebril eden tek futbolcu Alex de Souza idi. bu şekilde gönderilme hiç yakışmadı.bir galatasaray taraftarı olarak cok uzgunum... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Feneri hiç sevmem futbolcuları dahil ama bu adam farklıydı yazık oldu ama tahminlerime göre geri döner buraya alıştı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 ALEX gitti diye sevinenlere hitaben ! ; Kızlarına ve oğluna İstiklal Marşını bile öğreten, Hristiyan olduğu Halde Kur'an-ı Kerim'i bitiren bir adamdan bahsediyoruz. Alex de souza 3000. golü attı diye ona 300.000 $ prm verdiler o ne yaptı mehmetçiğe verdi.. Hiç birimiz,hiçbiriniz BİR ALEX DEĞİLİZ ! Milli maçtan bir kare... De Souza Ailesi... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap