Enes Yaman Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2012 merhaba ford focus 2009 model hoparlör boyutunu bilen var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus II → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 6,5" (16.5 cm) olması gerekiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 4 hoparlörde aynımı acaba arkadaş 13 cm diyolar bazılarıı her kafadan ses cıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 aradım gecen adamlar net bilgi yok olsaa hemen alıcam kendim ögrensem kapı dösemeeri sokmem gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Başka servisi ara ama 16.5 olması lazım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 16'' kesinn artıkk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Senin için actım!! gece gece şimdi birde takacaz!! Yardım et bari 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 29 September 2012 - 19:09 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bu benim kapının için. Eğer usta gözler varsa ölçsün kaç cm olduğunu yakup içinde karpuz vardır onun 16 gibi gözükür bana göre 13 cm gibi gözüküyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Focus 3 16.5 hocam bunun 13 olduğunu sanmıyorum ayrıca 2 sene önce modifiyeci 16 demişti diye hatırlıyorum. Artık alan bilir Karpuzdan anlamam ben sadece yerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ercan palabıyık Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Focus 3 16.5 hocam bunun 13 olduğunu sanmıyorum ayrıca 2 sene önce modifiyeci 16 demişti diye hatırlıyorum. Artık alan bilir Karpuzdan anlamam ben sadece yerim ))))) karpuz kolonun iyi tok ses verebilmesi için çevrelerinin kapatmak için kullanılan plastiktir aynı karpuzdan bahsetmiyoruz ))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Sonuçta bunun çıktığı yere 16 girer mi girmez mi suan konu bu zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Kasnakla masnakla halledilir fakat 16.5cm Focus2'nin Hoparlör Çapı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Arkadaşlar boşuna tartışmayın yakup haklı 16.5 Hani bi laf vardır ya veni vidi vici işten ben kendi adıma şunu söylüyorum açtım gördüm değiştirdim Hatta biraz ince ayar ve hafif zorlama ile 17.5 lik bile oturur ama seste çok büyük farklılık olmıycağı için tavsiye edilmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih çin Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Herkeze merhaba focus kapı kolonları orjınalı ne marka ve kac cm bılen varmı tsk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Enes Yaman
merhaba ford focus 2009 model hoparlör boyutunu bilen var mı ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap