Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl Yazar comment_121515 Az önce sanayiden bir arkadaş çizilen yere jant boyası ile rütuj yaptı şu ana oldukça az görünüyor hatta yine az önce eniştem baktı baktı göremdi sonra diğer janta geçti ordadır diye Anca ben gösterince farketti ee artık jantı değiştirene kadar nazarlık olarak kalıcak.Lastik değiştirme zamanı geldiğinde eğer aracı değiştirmek gibi bir niyetim olmaz ise takıcaz bi 18 lik jant Herkese teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl comment_121525 Yav ondan ne olacak , ağzımı açtırtma benim istanbul'da çızıksız jant zor bulursun izmir gibi yayla memleket değil istanbul örneği verildi çünkü yüzde olarak çoğuluz :D Çiziksiz Jant'a jant demiyoruz biz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl Yazar comment_121527 Çiziksiz Jant'a jant demiyoruz biz Valla varya ilaç gibi geldi bu muhabbetin hay Allah razı olsun senden ben zaten biraz rahatlamıştım rütujdan sonra sende böyle dedin ya tam ilaç oldu üstüne hatta dur diğer jantıda aynı yerde çizdireyim ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl comment_121535 dikkat edelim kestaneyi cizdirmeyelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl Yazar comment_121538 dikkat edelim kestaneyi cizdirmeyelim... Aman abi o cizildimi ne yama ne boya tutar allah korusun :) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın