Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Jant Çizilmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gece gece belediyenin açtığı çukura düştüm haliyle jant çizildi.Başıma ilk defa geldiği için jant tamiri oluyormu oluyorsada nasıl oluyor bilmediğim için sizlere danışayım dedim.

Oluyorsa ortalama ne kadar a patlar tahminen.

20120923231923.jpg

Yanıtlama zamanı:

Amaan abi derdin bu olsun :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun :( nazardır abi. İzmir'e gelince bize kuzu kessene :)

Kurbana denk getir zaten kesicem inşallah :)
Yanıtlama zamanı:

Lastikciler hallediyo abi pressliyorlar galiba tam metodu bilmiyorum ama boyamada yapiyorlar istersen bu cizik cok goze batmaz bence lastikleri yeniledigin zaman yaptirirsin hem yamulmalarida duzeltirler ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Lastikciler hallediyo abi pressliyorlar galiba tam metodu bilmiyorum ama boyamada yapiyorlar istersen bu cizik cok goze batmaz bence lastikleri yeniledigin zaman yaptirirsin hem yamulmalarida duzeltirler ;)

40 50 liraya kadar yaptırıp geçerim ama daha pahalıya olucaksa hiç gerek yok daha sonra hallettiririm.Bu çiziğe sebep olan siyah bir focus 3 sokağı dönüyordum yanında geçerken ana benim gibi style ama siyahta çok yakışıyormuş diyordum ki küt diye ses geldi bir baktım çukurun içindeyim :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gülsem mi ya :P

Gül gül yakışıyormuş dedim ama keşke siyah alsaydım aracımı demedim dememde :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi ona değilde küt diye demene güldüm :P

Siyah güzel zati :P

Yan yan focus a bakıyom hızımda yavaş sokağı dönüyom e önüme bakmayınca haliyle küt oldu :)
Yanıtlama zamanı:

jant çizilmesi de bişimi ya önemli olan karizmayı çizdirdin ne diyim sana.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun..Başlığı okucunca daha kötü bir beklentiye girmiştim.Neyseki ucuz atlatmışsın hadi geçmiş olsun....

Yanıtlama zamanı:

sıkıntılı bölge kaynakla diş yapılacak yontulacak düzeltilmez zaten eskisi gibi olmayacak zaten boyatmaya kalksan diğer jantlarla ton farkı olacak 4 jantta boyanması gerekecek 300-400 liraya bir işlem yapılabilir ama verim alamazsın yinede en iyisi ikinci ele koy güzel bir rs 18" yapıştır aradaki fark kadar para ödemiş olacaksın zaten geçmiş olsun ...

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun eğer çok sert düştüysen jant ta eğilme yamulma gibi durumlar olabilir bence bir rotbalansçıya gidip balans ayarına baktırmakta fayda var.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.