Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Windows Telefonlar Nokia 820-920 Lumia


Önerilen Mesajlar

Nokia'nın yeni Windows yüklü telefonları dün tanıtıldı. Doğrusu ben beğendim. Güzel gözüküyorlar. Yazılımda iyi gözüküyor. Ama derin incelemeler ve kullanıcı deneyimleri yavaş yavaş gelecektir. Apple ve Android dünyasının arasına üçüncü bir alternatifin girmesi güzel olacaktır. Bu arada Nokia belki belini doğrultup biraz düzlüğü çıkabilir. İlk izlenim videoları

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Donanım olarak telefonlar iyi. Arayüz güzel gözüküyor. Yazılımın ne yapacağını 1-2 ay içinde görürüz. Nokia yazılım ve aşırı cihaz çıkartmaktan geriledi. Fakat yaptığı telefonlar taş gibiydi.Alıp uzun yıllar kullanılacak iyi telefonları vardı. Şimdi windows ile kumar oynuyor. Yazılım sorun çıkarmaz ve tutarsa yürür.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Doğru diyosun abi gerçekten sağlam telefon Nokia.. Benim C3'te s40 işletim sistemi var .. e' serisi bi telefon o da klavyeli s60 işletim sistemi s40 ,s60'a göre çok hızlı fakat s40'ta artık demode oldu.. Bakalım windows ne yapcak :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Windows telefon. Bilmem ki, nasıl olur, videoları izleyemiyorum.

Ama Nokia nın sağlamlığı konusunda söylediklerine katılıyorum.

Şu an kullandığım E 72 nin ekranı yağmur sonrası (acayip ıslanmıştım, europa yolda kaldı, motor su almıştı, bujiler ıslanınca stop :D ) cebimde ıslanmış, eve gelince baktık ki ekranda acayip şekiller falan, ekranın yarısı açık yarısı kapalı falan derken sonra kendiliğinden düzeldi, şimdi taş gibi,

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Apple, android dururken buna yer yok millet alıştı artık elimde her telefonu gören ''android mi?'' diyor android ne desem tanımlayamazlar :) insanımız böyle :D Sağlamlığı konusunda bende katılıyorum bazı telefonları taş gibi 15 yıllık telefonları var hala kullanılan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.