Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6603 Arkadaşlar aracı aldığımda herhangi bir uygulama yaptırayım mı? Mesela motor kaputu ve tamponu taş izlerinden korumak için şeffaf film uygulaması gibi, boya koruma vs bunlar nerelerde yapılır kaça yapılır bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz. Benim bildiğim markalar ziebert ve sonax başka var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6606 Boya koruma iyi yerde yapılırsa faydalı olur sanırım. Ama teknik olarak sıfır araca yapılmalımı yapılmamalımı bilemem. Samet daha detaylı bilgi verir bu konuda. Fakat ön kaput için şeffaf film uygulamasını tavsiye ederim. Taş izleri vs. için çok yerinde olur. Siparişi verdinmi kesin olarak Serdar. Hayırlı olsun diyelimmi F3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl Yazar comment_6628 Araç gümrükte gelmiş istanbula, bugün-yarın bayide olur, haftaya teslim alırım inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6645 Abim yine karar senin ama çok titizsen kaput koruma filmi olabilir. Diğer boya koruma gibi kimyasallara ben açıkcası güvenemiyorum Ama yine de yaptır sıkıntı yok Bu dediğim film kapıların eşiklerine yanı tüm alt kısımlarada oluyor ama sonradan biraz belli olabiliyor koyu renkse araç birde. Yani tercih yine senindir..Ben şunu yap diyemem açıkcası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6646 yaptırcağınız araç sıfır mı ? (boya korumaya bunun cevabına göre cevap vericem ) Kaput filmi bence yaptırın .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6648 Sıfır tabi okumuyon mu yazıları gümrükte araç Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl Yazar comment_6651 Araç sıfır, zaten yapılacaksa hemen yaptîrmak gerekiyor şeffaf filmi, çizik ezik olduktan sonra bi anlamı yok. Fiyatı ne kadardır şeffaf filmin pek pahalı bişey değildir ellaam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6652 Hayırlı olsun dostum şimdiden. Allah kaza bela vermesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl Yazar comment_6655 Sagol Yusuf Amin, bu arada şuan babamın c- max gelmiş hazırmış şimdi yoldayız almaya gidiyoruz. Esenlerden küçükyalı ya bol dur kalklı bi yol beni bekliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6656 Abi direk sahil ile Sirkeci yapın oradan harem. C-max da hayırlı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6659 Araç sıfır, zaten yapılacaksa hemen yaptîrmak gerekiyor şeffaf filmi, çizik ezik olduktan sonra bi anlamı yok. Fiyatı ne kadardır şeffaf filmin pek pahalı bişey değildir ellaam hediye boya koruma yapalım derlerse yaptırmayın , hare bırakırlar full ben sizin yerinizde olsam aracı teslim aldıktan sonra 1 ay beklerim , ondan sonra paraya kıyarak düzgün bi uygulama merkezinde yaptırırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6661 C-max de hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6662 Kapit filmi Zeibart da 300 400 arası birseydi. Boyuna göre değişiyor. 40 lik 60 lik gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl Yazar comment_6663 Sagol kardeşim, sahil de yoğundur yakup şimdi, bu bayi hemen otoyolun kenarında, biz sirkeciye gidene kadar köprüye varırız gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201115 yıl comment_6668 Bakırköyden sonra full açık sahil yolu esenler bağlantı yolu da yoğun değil..ama sen bilirsinnn Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın