Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1,0 Eb Için Top Speed Denemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hafif meyil yukarı çıkarken çekilmiş bir video...

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1.0 ecoboost takılır tıkanır diye düşünenler için çekilmiş bir video olarak da düşünülebilir teşekkürler Egemen Bey.. lk kez focusclub da

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Öncelikle bir süredir forumdan uzak kaldığım için kaçırmış olabilirim. Egemen Beyi 1,0EB sahibi olarak aramıza katılmış bir forumdaşımız olarak algılıyor ve kendisine hoşgeldiniz ve güle güle kullanın

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

1.6 tdci ile 215 i düzlükte rahat rahat görüyorum hatta dahada geçicek ama nedense 215 e gelince araba hız sabitleyici açmışım gibi yavaşlıyor.Dizelleri eski dizellerle karıştırmayın bence İstenirse

Yanıtlama zamanı:

1,6 arabayla zor yapıyoruz 210 220 :)

Yanıtlama zamanı:

Turbo benzinli ile turbo dizeli birmi tutuyorsunuz ?

Güç ve tork olarak ne eksiği var 1,0 EB'un ? Dizel ile benzinlinin maksimum devir farkını neden hesaba katmıyorsunuz ?

5-ila 10 km arası kadran fazla gösteriyor zaten. 200 yapmış video ilede belgelenmiş. Yapar yapamaz olayını konuşmak anlamsız kalmıyor mu ?

Yanıtlama zamanı:

Abi 1.6 tdci ile düz yolda 195 km'i geç bakalım stock arabayla :D Burda bide rampa yukarı diyor hafif :) 1.6 arabayla zor

adana ankara çevre yolunda 208 209 o ara yaptım duz yolda :) oda 10 sn falan sadece denemek için :) ama 1.0 için muhteşem bi sonuç helal olsun yapanlara :)

Yanıtlama zamanı:

Turbo benzinli ile turbo dizeli birmi tutuyorsunuz ?

Güç ve tork olarak ne eksiği var 1,0 EB'un ? Dizel ile benzinlinin maksimum devir farkını neden hesaba katmıyorsunuz ?

5-ila 10 km arası kadran fazla gösteriyor zaten. 200 yapmış video ilede belgelenmiş. Yapar yapamaz olayını konuşmak anlamsız kalmıyor mu ?

ben teknige takılmıyorum düz mantık :) 1.6 o 1.0 yoksa dediğin gibi düşününce haklısın tabi:) zaten benim için hız çokta önemli değil mazot bu kadar pahalıyken ben 80 90 geçemiyorum :) dediğim gibi sadece düz mantık yaklaştım.

Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost takılır tıkanır diye düşünenler için çekilmiş bir video olarak da düşünülebilir teşekkürler Egemen Bey..

lk kez focusclub da :claps:

T.Mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Rica ederim :) aynen o maksatla yapilmis bir videoydu ;)

Yanıtlama zamanı:

Abi 1.6 tdci ile düz yolda 195 km'i geç bakalım stock arabayla :D Burda bide rampa yukarı diyor hafif :) 1.6 arabayla zor

1.6 tdci ile 215 i düzlükte rahat rahat görüyorum hatta dahada geçicek ama nedense 215 e gelince araba hız sabitleyici açmışım gibi yavaşlıyor.Dizelleri eski dizellerle karıştırmayın bence :)

İstenirse bu hafta balığa gidicem çeşme otoyolunda çekerim bir video ama radar cezası yersem siz ödersiniz :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

1.6 tdci ile 215 i düzlükte rahat rahat görüyorum hatta dahada geçicek ama nedense 215 e gelince araba hız sabitleyici açmışım gibi yavaşlıyor.Dizelleri eski dizellerle karıştırmayın bence :)

İstenirse bu hafta balığa gidicem çeşme otoyolunda çekerim bir video ama radar cezası yersem siz ödersiniz :)

Aralarında teknik fark yok boyle abartmak hatalı, son hız'i etkileyen oldukça faktör mevcut..

Yine her zaman söylediğimi söyleyeceğim.

Teknik tablo ne diyor ise ona göre hepsi doğrudur sapmalar aynı sekilde aynı koşulda hepsine uyar yani karşılaştırmak icin video vs çekmenize gerek yok.

Tır tır tdci :) hadi evine :D

Yanıtlama zamanı:

İstenirse bu hafta balığa gidicem çeşme otoyolunda çekerim bir video ama radar cezası yersem siz ödersiniz

Ferhat 3-5 kilo alırsan 1 kilosunu da bana ayır sevabına

Yanıtlama zamanı:

Ferhat 3-5 kilo alırsan 1 kilosunu da bana ayır sevabına

Ayıpsın yeterki gelsin hiç beklemem sırtının çatından vururum valla :) Zaten 2 ay oldu dalamadım acayip dellendim :)
Yanıtlama zamanı:

Aralarında teknik fark yok boyle abartmak hatalı, son hız'i etkileyen oldukça faktör mevcut..

Yine her zaman söylediğimi söyleyeceğim.

Teknik tablo ne diyor ise ona göre hepsi doğrudur sapmalar aynı sekilde aynı koşulda hepsine uyar yani karşılaştırmak icin video vs çekmenize gerek yok.

Tır tır tdci :) hadi evine :D

1.0 eb yi her türlü yeriz biz tdci lar.Türkiyede focus olarak tek yenemiyceğimiz abimiz 180 eb onada saygıda kusur etmez yolumuzu veririz :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.