Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl comment_168678 Oktani yuksek olan yakitin daha iyi performans göstermesi gerekmez mi? Benzin değil ama sadece derece olarak örnek verdi cem abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201313 yıl comment_168683 LPG ve CNG'li araçlarda süpaplar daha yüksek ısılara maruz kalır.Benzinle çalışan bir aracın LPG'de çalıştırılması aracın avans ayarlarını değiştirir dolayısı ile bütün devirlerde aynı verim alınamaz.Avansta ki bu değişim ısının artmasına sebep olur, yani işe dönüşemeyen enerji haliyle yüksek ısı oluşturmaya başlar.Süpaplar gerek mekanik ve gerekse ısıdan kaynaklı zorlanmalara en çok maruz kalan parçalar olduğundan aşınma, kırılma, oyulma vb. gibi arızalar daha sık meydana gelir... Haziran 9, 201313 yıl Nihat Abukan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl Yazar comment_169235 Sakın arabanıza LPG taktırmayın. İlk önce kar edeceğim diye düşünüyorsunuz, sonrasında sorunlar başlıyor. İlk 7-8 ay hiç bir sorun yok asıl problem bundan sonra başlıyor. Sadece bir kaç sorunu sizlere aktarayım ve servis fiyatlarını sizlere yazayım. 1- Ateşleme Bobini gidiyor ( 475 tl ) 2- Katalitik Konvertör dağılıyor (1400 tl ) 3- Arabada sürekli Rölanti sorunu ( ? ) 4- Benzin Pompası ve Benzin Göstergesi Bozuluyor (1600 tl ) Hesap yaptığınız zaman lpg'nin hiçbir karlı tarafı olmuyor. Bana sadece sizin başınıza gelmiş şans demeyin arkadaşlar çünkü, en yakın arkadaşımda da 2005 Focus Ghia HB var aynı problemlerin hepsini oda yaşadı. Hatta onun arcı için servisin vermiş olduğu fiyatlar daha fazlaydı. Benzinli olsun fazla yakar ama en azından gözünüz gibi baktığınız aracınız sürekli arıza yaptığında CANINIZ yanmaz.... Çok canım yandığı için eğer ihtiyacı olan varsa bu konularda bildiklerimi paylaşabilirim her zaman Saygılarımla.... bu sorunları hemde focus 1 ile yaşamanız gerçekten ilginç lpg ile arası iyidir focus 1 lerin bundan önceki aracım focus 1 idi lpg 120 binde takıldı 180 binlerde kardeşimde şu an bu araba sizin bu saydıklarınızdan hiçbiri olmadı bobin buji kablosu hariç onlarda benzinli arabada yine bozulabiliyor sonuçta elektronik parça bobin 400 değil 250 küsür lira bu arada şimdiki aracım focus 3 o da lpg li lpg takılalı on ay kadar falan oldu onda da 1 kez arabam fakir karışım uyarısı verdi lpg kalibrasyonu ile o da halledildi onun haricinde sıkıntı yok 16 000 km yol yaptım duratec ti vct focus 1 lerin zetec motoruna göre çok daha karmaşık ve lpg uyumu konusunda sıkıntılıdır ama düzgün montaj sakin kullanımla benim aracımda bile sorunsuzca kullanılabiliyor bir diğer konu da kimse arabasına severek lpg taktırmıyor ülke şartları ortada benzin fiyatı fahiş ya çekeceksiniz arabayı evin önüne seyredeceksiniz yada riskleri göze alıp lpg taktıracaksınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201313 yıl comment_172641 bu sorunları hemde focus 1 ile yaşamanız gerçekten ilginç lpg ile arası iyidir focus 1 lerin bundan önceki aracım focus 1 idi lpg 120 binde takıldı 180 binlerde kardeşimde şu an bu araba sizin bu saydıklarınızdan hiçbiri olmadı bobin buji kablosu hariç onlarda benzinli arabada yine bozulabiliyor sonuçta elektronik parça bobin 400 değil 250 küsür lira bu arada şimdiki aracım focus 3 o da lpg li lpg takılalı on ay kadar falan oldu onda da 1 kez arabam fakir karışım uyarısı verdi lpg kalibrasyonu ile o da halledildi onun haricinde sıkıntı yok 16 000 km yol yaptım duratec ti vct focus 1 lerin zetec motoruna göre çok daha karmaşık ve lpg uyumu konusunda sıkıntılıdır ama düzgün montaj sakin kullanımla benim aracımda bile sorunsuzca kullanılabiliyor bir diğer konu da kimse arabasına severek lpg taktırmıyor ülke şartları ortada benzin fiyatı fahiş ya çekeceksiniz arabayı evin önüne seyredeceksiniz yada riskleri göze alıp lpg taktıracaksınız çok içten bir yorum olmuş 1.0 EB den uzak durmanızın sebebi nedir acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201313 yıl comment_172642 çok içten bir yorum olmuş 1.0 EB den uzak durmanızın sebebi nedir acaba ? 1.0 eb'nin ezelden beri olmaması ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201313 yıl comment_172643 1.0 eb'nin ezelden beri olmaması ? teşekkürler ezelden beri yok ama ebeden olur inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174315 sizin bu saydıklarınızdan hiçbiri olmadı bobin buji kablosu hariç onlarda benzinli arabada yine bozulabiliyor sonuçta elektronik parça bobin 400 değil 250 küsür lira bu arada Çanakkale Servis fiyatıdır. Parça serviste değişmiştir ve faturası mevcuttur. Belki bu sorunların tamamı benim başıma gelmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl Yazar comment_174336 Çanakkale Servis fiyatıdır. Parça serviste değişmiştir ve faturası mevcuttur. Belki bu sorunların tamamı benim başıma gelmiştir. hocam biz arızalı parçayı tespit ettikten sonra internet üzerinden alıyoruz yada aynı parçayı daha ucuza satan parçacılarımız var. belki fiyat farkı ondandır saygılar arıza işi şans işi hocam benim sıfır araba aylarca şanzımandan yağ kaçırdı defalarca tamir gördü. inanın focus 1 aracım beni bu kadar üzmemişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174337 4. Ne kadar ucuz olursa olsun kokusnunu sevmiyorum, almam, sizin olsun. Ucuz etin yahnisi yavan mı oluyordu, ne oluyordu? Bir de ucuz alacak kadar zengin değilim vardı sanırım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın