Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Nostalji (Susam Sokağı Edi Ve Büdü)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yeryüzünün yeni yeni soğuduğu zamanlar tabi, di mi abi? :muha:

Yaw Walla .....benim önlüğümde siyahtı......yakam da beyaz.....yani hakkaten çocukluğum siyah beyaz geçti...........hem polis arabalarıda siyah beyazdı..... :P

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 4,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Büdü'nün, şarkı başladığında kameraya dönüp attığı bakış mükemmel yaa..

• Bi de Alf vardı.. Müşfik Kenter'in sesiyle harikaydı... Willy willy willy

• benim favorim kurabiye canavarı idi...birde salakça saymalar vardı..dörttttt elmaa.............dörttttttttttttt muzzzzzzzzzzzzzz dörtttttttttttttt araba........dörtttttttttt bilmemne...bendeiçimden dö

Yanıtlama zamanı:

Çocukluğumuzun vazgeçilmez programlarından olan ve 1980-1993 yıllarına damgasını vuran Susam Sokağı 40. yaşını kutlamakta..

Yayın hayatına 1969 senesinde başlayan ve bir çok çocuğa sayı kavramı ve hayata dair bilgileri oyunlarla öğreten bu program 10 Kasım günü 40. yaşını doldurmuş olacak.

"Joan Ganz Cooney ve Ralph Rogers tarafından kurulan, kar amacı gütmeyen "Sesame Workshop" kuruluşu ya da resmi adıyla Children's Television Workshop'un yaptığı program, 40 yılda birçok nesle okumayı, sayı saymayı öğretti ve "çeşitlilik" mesajı verdi. Program 140'dan fazla ülkede yayımlandı ve 100 kadar ödülü kucakladı. "

Sıcak bir mahlle ortamında geçen program 40. yaşını kutlamak üzere ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'yı ağırlayacak. Mahallede bulunan kırpık, minikkuş gibi kuklalar ile 7 den 70 e her yaştan insanın beğenini kazanan program halen hafızalarımızdaki yerini korumakta.

Susam Sokağı programının ilk yayınlama tarihinden bu yana 40 yıl geçmesi nedeniyle google da ünlü programa bir jest yaparak logosunu susam sokağı karakterlerinden olan Edi ve Büdü yü koyarak kullanıcılarını geçmişin o güzel günlerine geri götürdü.

bidaha oku bakalım şimdi... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

O da bişey mi; biz yıllarca pazar sabahları odamızdaki siyah beyaz tv de voltran izledik abim ve ablamla.

Kımızı aslan; mavi aslan; yeşil aslan; dedikçe birbirimize bakışımızı düşünün :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

O nu diyorum ya bende pembe panterin pembeliğini göremeden büyüdüm........... :P :P :P

Yanıtlama zamanı:

O nu diyorum ya bende pembe panterin pembeliğini göremeden büyüdüm........... :P :P :P

Abi pembe panter bir tane; biliyorsun ki pembe.

Aslanlar 5 tane düşün işte gerisini :pist:

Yanıtlama zamanı:

Türkiye'de nedense Voltran adıyla tanındı ama aslı VOLTRON'dur...

Bilmem hatırlarmısın ki görünüşte hatırlamadığın anlaşılıyor...Bunu daha önce konuşmuştuk....Alperenim yaşlılar kulübüne baş vurunuz alınmıştır....... :dede:

Yanıtlama zamanı:

Bilmem hatırlarmısın ki görünüşte hatırlamadığın anlaşılıyor...Bunu daha önce konuşmuştuk....Alperenim yaşlılar kulübüne baş vurunuz alınmıştır....... :dede:

Konuşulduğunu hatırlıyorum da belli ki unutulmuş.. ondan yazdım :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Abi pembe panter bir tane; biliyorsun ki pembe.

Aslanlar 5 tane düşün işte gerisini :pist:

peki...size gerçek birsoru yüzbaşı volkan...niye yıllarca rütbe almadı...cevap lütfen...

ikincisi kızılmaskenin maskesi siyahtı neden kızılmaske dendi...buyrun...bakalım...

Yanıtlama zamanı:

Konuşulduğunu hatırlıyorum da belli ki unutulmuş.. ondan yazdım :kıhkıh:

Başvurunu geri çekme çabanı anlayışla karşılıyorum Alperenim........... :P :P

Yanıtlama zamanı:

Başvurunu geri çekme çabanı anlayışla karşılıyorum Alperenim........... :P :P

Hahahah, alemsin abi.. Yazın abi, kaydedin ne olacak, siz varsanız ben de olurum.. Ama kayıt parası vermem ona göre.. aidat da ödemem :muha:

Yanıtlama zamanı:

Hahahah, alemsin abi.. Yazın abi, kaydedin ne olacak, siz varsanız ben de olurum.. Ama kayıt parası vermem ona göre.. aidat da ödemem :muha:

:P :P :P :P sen çook yaşa Alperenim..... Tamamen latife............. :nazar: daha yaşlılığa var :nazar:

Yanıtlama zamanı:

:P :P :P :P sen çook yaşa Alperenim..... Tamamen latife............. :nazar: daha yaşlılığa var :nazar:

önemli olan ruhun genç kalması.. bak Tevfik abime.. 18lik delikanlı olmasa da 22-23 rahat var :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.