Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

White Dg Focus Adım Adım St Dönüşümü...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

öncelikle yaptığınız dönüşüm muhteşem.size birkaç sorum olacak..kırmızı trim şeriti bir türlü bulamıyorum.acaba temin edebileceğim link vs verebilirmisiniz?

• 2 yıl sonra...
  • Yanıt 32
  • Görüntüleme 14,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Özgür Turhan
    Özgür Turhan

Biraz Focus Clubden Bazı sebeplerden Ötürü Geri Kalmıştım Arkadaşlar. Aracımın Yeni Resimlerini Paylaşmak İstiyorum. Bu olamadığım zamanlarda Aracıma Eibach 3,5cm Spor yay, Orjinal Mercekli Farlar, Ar

• Özgür Turhan
    Özgür Turhan

Aracımın Son Hali Arkadaşlar. ST Tampon Takıldı. Kare APP takıldı. Ses Yalıtımı Yapıldı. Kaliperler Boyandı. Bir kaç yenilik daha yapmayı planlıyorum.          

• Özgür Turhan
    Özgür Turhan

DG Focus Güzelleşmeye Devam Ediyor.... Aracıma kendi ellerimle boya koruma uygulası yaptım. Kışlık lastikler ve kapaklı jantlarım takıldı. Resimler biraz gecikti kusura bakmayın.   Kulland

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Biraz Focus Clubden Bazı sebeplerden Ötürü Geri Kalmıştım Arkadaşlar. Aracımın Yeni Resimlerini Paylaşmak İstiyorum. Bu olamadığım zamanlarda Aracıma Eibach 3,5cm Spor yay, Orjinal Mercekli Farlar, Arka WRC Tampon eki, Vossen CVT 17inç jant lastik takıldı. Daha sonra CVT den memnun kalmadığım için Range Rover Sport Jantı buldum ve onları taktım. ELM 27 OBD Cihazı ile Ford ECO mod etkin hale getirildi. RadyoCD çalar Yolbigisyar ekranına entegre edildi. Ses Sistemine El attık. Blaupunkt VR2100 Anfi, Sony Teyp, Sony 1200W Slim Bas yaptık. Şimdilik yapılanlar bunlar yapmaya devam ettikce burdan paylaşmaya devam ederim inşallah. Herkese Hayırlı Forumlar.

byDNo0.jpg

Orjinal ST Logomuz ve Nurburgring Logomuz
dX3YVr.jpg
Range Rover Sport 18'' Jantlar + Continental Sport Cont.2 225-40-18 Lastikler + Eibach Sportline 3,5 Spor yaylar
5Y7WOl.jpg

A37Blr.jpg

0ynO5o.jpg

J3A0dY.jpg

Xdkayk.jpg

byDnjb.jpg
Son Resim de Vossen CVT Takılı iken olan fotograf.

Özgür Turhan tarafından düzenlendi
eksik bilgi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.