Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

White Dg Focus Adım Adım St Dönüşümü...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Uygulamalar çok güzel olmuş elinize sağlık :nazar::yeah:

Yanlız araç yay istiyor :pray:

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 13,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Özgür Turhan
    Özgür Turhan

Arkadaşlar daha önceden aracımı bu başlık altında tanıtmıştım. Fakat işlerim dolayısıyla nete fazla girme imkanım olmadığından siteye aracımla ilgili yaptıklarımı daha yeni atabildim. Bundan sonr

• Özgür Turhan
    Özgür Turhan

Biraz Focus Clubden Bazı sebeplerden Ötürü Geri Kalmıştım Arkadaşlar. Aracımın Yeni Resimlerini Paylaşmak İstiyorum. Bu olamadığım zamanlarda Aracıma Eibach 3,5cm Spor yay, Orjinal Mercekli Farlar, Ar

• Özgür Turhan
    Özgür Turhan

Aracımın Son Hali Arkadaşlar. ST Tampon Takıldı. Kare APP takıldı. Ses Yalıtımı Yapıldı. Kaliperler Boyandı. Bir kaç yenilik daha yapmayı planlıyorum.          

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Spoyleri diyelim sökmek zorunda kaldınız o siyah şeyler boyaya yapışıyor mu yoksa çıkartılabiliyor mu?

Siyah silikon illaki yapışıp kalıyor sökmek de bayya uğraştırıyor. Sökünce de boya eskisi gibi olmuyor.

Maşallah... :nazar: :nazar: :nazar:

ST ön tampon+ arka difüzör+ spor yay'da olursa tatından yenmez... :nazar: :nazar: :nazar:

Ön tamponun fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum benim limitlerimi şimdilik zorluyor. Arka difizörü de ön tampon almadan takmak istemiyorum açıkçası. 3,5 cm lik Eicbach yay düşünüyorum fakat bulunduğumuz yer şimdilik yay için pek müsait değil. Arabayı ezmek istemiyorum ama aklıma açıkçası leylek gibi geziyoz ortalıkta :)

Uygulamalar çok güzel olmuş elinize sağlık :nazar::yeah:

Yanlız araç yay istiyor :pray:

Aynen. :(

Yanıtlama zamanı:

Sağlık olsun hepsi olur yavaş yavaş... :) Allah kaza bela vermesin... :nazar: :nazar: :nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sağlık olsun hepsi olur yavaş yavaş... :) Allah kaza bela vermesin... :nazar: :nazar: :nazar:

Teşekkürler. Yavaş yavaş yapıyoruz birşeyler.. :)

Yanıtlama zamanı:

Güle güle kullanın,binecekseniz para harcayın derim ben harcadım şimdi aracımı satıyorum verdiğim tüm emekler boşa gidiyor yani .

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aracınıza yaptığınız uygulamalar güzel olmuş.. Jantıda kuga jantlarından alsaydınız daha şık olurdu bence bu da benim fikrim , kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın . 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

DG Focus Güzelleşmeye Devam Ediyor.... Aracıma kendi ellerimle boya koruma uygulası yaptım. Kışlık lastikler ve kapaklı jantlarım takıldı. Resimler biraz gecikti kusura bakmayın.

20121231173627.jpg
20121231173559.jpg
20121231173533.jpg
20121231173518.jpg
20121231173503.jpg
20121231173450.jpg
20121231173435.jpg

Kullandığım Ürünler :

1- Meguiars Swrillx Hare Giderici
2- Turtlewax Nano Tech Cila
3- Turtle Wax Boya Koruyucu Sıvı (Tiner Gibi Bişey)
4- Meguiars Cila Atma Süngeri
5- Meguiars Nano Bez
6- Carpex Lastik Jant Parlatıcı

6000cd ve Aygaz Klima Düğmelerinden de kurtulduk.

20130220135321.jpg

Pedal aydınlatma sistemi de devreye sokuldu fakat resmini çekemedim. Onu da eklerim kısa bir zaman sonra...

Özgür Turhan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel olmuş Allah kazasız belesız kullanmak nasip etsin.Kırmızı şerit ve kaplama uygulaman özellikle çok iyi nerden aldın bende samsunda araştırdım ama bulamadım malesef.

Yanıtlama zamanı:

slm güzel olmus bısı sorcam bu plakayı nası yaptın dostum folyoylamı yapılıyo bunlar.

slm güzel olmus bısı sorcam bu plakayı nası yaptın dostum folyoylamı yapılıyo bunlar. ve cd calar fıyatı nedır.

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel olmuş ellerine sağlık...

Yanıtlama zamanı:

Allah nazarlardan saklasın, kazasız belasız huzurlu sürüşler dilerim. Gerçekten güzel bir görünüşe sahip olmuş aracınız.

Yanıtlama zamanı:

COK GÜZEL OLMUŞ ALLAH KAZADAN BELADAN KORUSUN ...

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
LÜTFEN tamamen büyük harf kullanmayınız.

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun güle güle kullanın ST dönüşümünde allah kolaylık versin bu işin sonu yok :kıhkıh:  kazasız belasız kullanın. :nazar: :nazar:

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracımın Son Hali Arkadaşlar. ST Tampon Takıldı. Kare APP takıldı. Ses Yalıtımı Yapıldı. Kaliperler Boyandı. Bir kaç yenilik daha yapmayı planlıyorum.

2hpmuls.jpg

O2EglZ.jpg

zRnXDY.jpg

krEoDW.jpg

YP4096.jpg

NVkPoO.jpg

Yanıtlama zamanı:

Maşallah abi. Emek harcanmışsın belli.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.