Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Pops A Dent Kaporta Göçük Düzeltme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bugun arakadaşımın arabasında denedik park halindeyken arka çamurluğun oraya vurmuş birisi aldık denedik :) hasar çok köşede olmadıkça işe yarayan bir alet :) nette biraz daha daha gelişmişleri var cesaret edip o kadar para veremedik 20 tl ye aldık. içinden silikon tabancısı ve silikonlarıda çıkıyo. boyaya herhangi bir zarar vermedi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

elden aldık ankarada, normalde otuz tl nette fiyatı.

Yanıtlama zamanı:

Bizim kaputtada vardı aynı o şekil göçük babam kaputu kapatmış kilit otursun diye bastırınca içine göçmüş :) Kaportacıya yaptırdık 70 ve ya 100 lira almıştı yanlış hatırlamıyosam. Bu tür çekme işlemlerinde orijinal olmayan boyada çatlama oluyormuş kaportacı söylemişti eğer boyanız orijinal değilse tavsiye etmem :)

Yanıtlama zamanı:

bi fırsat sitesinden 10tlye almıştım(marttı sanırım etraf karlıydı) benim göçükte işe yaramadı(oldukça büyük ve köşedeydi bulunsun diye aldım gerçi) servis epey bi fatura çıkarmıştı.

Kitin çalışmasını sağlayan silikonu tabii, harici olarak bulabilirmiyiz acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

silokunu harici olarak bulursunda zaten içinden 2 adet silikon çıkıyo :) tek seferde çektik biz göçüğü :) ama dediğin gibi tam köşede ve saç mı diyim artık ne oluyosa o eğilmişse çekiç ve ustalık gerekiyo. orjinal olmayan boyaya nasıl bi zarar verir orasını bilmiyorum.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu kitten sipariş vereceğim, nette fiyatı şuan da 15-30Tl aralığında... Bizim kapıdaki göçüğü çekelim bi bakalım...

Ahmet A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu kitten sipariş vereceğim, nette fiyatı şuan da 15-30Tl aralığında... Bizim kapıdaki göçüğü çekelim bi bakalım...

Oy oy oy Ahmetim araba almışta göçük bile düzeltirmiş :nazar::)

Yanıtlama zamanı:

Benimkinide düzeltir mi bu meret :)

Yanıtlama zamanı:

Yorumları falan bayağı bi okudum forumlardan... Çoğunda işe yarıyor.... İstisnalarda var tabi.... Denemeye değer...

Bende bir inceleyim bakim

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
bi fırsat sitesinden 10tlye almıştım(marttı sanırım etraf karlıydı) benim göçükte işe yaramadı(oldukça büyük ve köşedeydi bulunsun diye aldım gerçi) servis epey bi fatura çıkarmıştı. Kitin çalışmasını sağlayan silikonu tabii, harici olarak bulabilirmiyiz acaba?

HOCAM BENİMKİ DE TAM KÖŞEDE SÜRTMEDEN DOLAYI GÖÇÜK VAR TAVSİYE EDER MİSİN ?  

FİKRİNİ SÖYLERSEN SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ... :)

p8261022.jpg

p8261021.jpg

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
TAMAMEN büyük harf kullanmak YASAKTIR. KULLANMAYINIZ. Tekrarı halinde ceza uygulanır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.