Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110613 Ben bunun olabileceğini tahmin ediyordum çünkü bu lastikler baya yumuşak tırnağınızı sürtseniz bile çiziliyor Yıkamacıya verdiğimde söylüyorum dikkat edin sakın zarar vermeyin diye onlarda dikkat ediyor. Bu parçaların fiyatınında düşük olduğunu sanmıyorum özellikle öncamdaki hem pahalıdır hemde pek kolay değişecek birşey değildir Yıkamacıları uyarmakta fayda var yoksa kesin zarar görür Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110617 Yıkamacıya verdiğimde söylüyorum dikkat edin sakın zarar vermeyin diye onlarda dikkat ediyor. genelde tam tersi oluyo kendimden biliyorum..Kuzenim yıkamada çalışıyor ki bi zamanlar bende çalışıyordum.Bazı kıl müşteriler geldiyodu daha paspasları çıkarmada uyarılara başlayanlara daha sert yıkıyordum aracını Yıkamacılar biraz cinstir.Zarar vermelerini istemiyorsanız arabayı getirir getirmez 1-2-3-5 lira bahşiş verip öyle başlatmayı deneyin derim daha verimli oluyo yoksa onları normal bi insan gibi görmeyip şurda iz kalmış burası olmamış nazik yıka dediğinizde daha hırçın oluyorlar Not : sadece tavsiye niteliğinde yorumum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110619 işte aynı bundan.. Aynı aynı kaynımda da var.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201213 yıl Yazar comment_111007 Ben bunun olabileceğini tahmin ediyordum çünkü bu lastikler baya yumuşak tırnağınızı sürtseniz bile çiziliyor Yıkamacıya verdiğimde söylüyorum dikkat edin sakın zarar vermeyin diye onlarda dikkat ediyor. Bu parçaların fiyatınında düşük olduğunu sanmıyorum özellikle öncamdaki hem pahalıdır hemde pek kolay değişecek birşey değildir Yıkamacıları uyarmakta fayda var yoksa kesin zarar görür tolga bey , camın kenarındaki parça aşağıya yukarıya hareket ediyor, bir miktar hareket ettirdim ben, sanki oraya sonradan takılmış gibi ki bence öyle, kolay değiştirilebilir. fiyatı konusunda hiç bir bilgim yok , parçanın adını bile bilmiyorum. yoksa servise soracam. burdan arkadaşlara bilgi vereceğim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112792 Bu da bende ki...tek bi yerde var.. Simdilik ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112800 Bu da bende ki...tek bi yerde var.. Simdilik ! Bunu su mu yapmış şimdi, vallahi inanasım gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112802 Onu su yapamaz zannetmiyorum bişey takılmış olabilir. Bende plakalara hep uzaktan tutturuyorum bi kaç kez boyasını kaldırmıştı. Hatta tutturmayıp silin hassas bölgeleri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112803 Herkeste aynı çizik varsa, bunu yapan ya sudur yada çete işi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112820 Bunedir böyle. tekrar tekrar bakıyorum. Arabalarıda yıkamayıp nemli bezlemi silsek ne yapsak Bazı şeyleri takmamak lazım ama buda takılmayacak birşey değilki. Kontrol edeyim bende bir ara. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201213 yıl Yazar comment_113133 bugün servisi aradım. parça ile ilgili fiyat araştırması yaptım. yok böyle bişey arkadaşlar. aynanın arkasındaki plastik üçgen parçanın fiyatı 250 tl mış. oha demekten kendimi alamadım. herhalde altından olsa o fiyatı etmeyeceğini düşünüyorum. cam kenarındaki cam çitasının fiyatını bile bilmiyorlar. böyle yedek bir parça henüz sistemde görünmüyormuş. herhalde dedim o parça 1000 tl vardır.yani bmw , mercedes de bile bu parçaların bu kadar pahalı olmayacağını düşünüyorum arkadaşlar . siz ne düşünüyorsunuz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201213 yıl comment_113135 Maalesef bu parçalar böyle pahalı çünkü nadir hasar gören şeyler..Yalnız hangi parça anlamadım ?? üçgen olan Bmw merco daha pahalıdır tabi ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201213 yıl comment_113137 Bunedir böyle. tekrar tekrar bakıyorum. Arabalarıda yıkamayıp nemli bezlemi silsek ne yapsak Bazı şeyleri takmamak lazım ama buda takılmayacak birşey değilki. Kontrol edeyim bende bir ara. Ben takmıyorum Ağustos 17, 201213 yıl Furkan Ulucak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201213 yıl Yazar comment_113140 Maalesef bu parçalar böyle pahalı çünkü nadir hasar gören şeyler..Yalnız hangi parça anlamadım ?? üçgen olan Bmw merco daha pahalıdır tabi ki üçgen olan parça arkadaşım. cam çitası değil. incele istersen ne kadar basit bişeye bu kadar para istenir mi? yakında yedek parçacılara düşer. fiyatı da en fazla 20 tl olur.kesin.eheheheh Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201213 yıl comment_113141 üçgen olan parça arkadaşım. cam çitası değil. incele istersen ne kadar basit bişeye bu kadar para istenir mi? yakında yedek parçacılara düşer. fiyatı da en fazla 20 tl olur.kesin.eheheheh Üçgen parça nerede diyorum bende ? Anlamadım çünkü. Fiyat konusunda sitede liste mevcut oradan fiyatlara sizde bakabilirsiniz. Arabanızı 100 bin tl ye zor toplarsın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın