Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tazyikli Su Ile Plastiklerin Zarar Görmesi...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben bunun olabileceğini tahmin ediyordum çünkü bu lastikler baya yumuşak tırnağınızı sürtseniz bile çiziliyor Yıkamacıya verdiğimde söylüyorum dikkat edin sakın zarar vermeyin diye onlarda dikkat ediyor. Bu parçaların fiyatınında düşük olduğunu sanmıyorum özellikle öncamdaki hem pahalıdır hemde pek kolay değişecek birşey değildir Yıkamacıları uyarmakta fayda var yoksa kesin zarar görür

• Yanıt 84
  • Görüntüleme 15,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yahu o kadar tedirginseniz arabayı sarıp sarmalayıp salonun bir köşesine yerleştirin. Aşınacak elbette, eskiyecek, sonra başkalarına yar olacak vs.vs. Bu kadar kasmaya gerek yok. İki çizik var d

• Makinalar zaten yakın tutulmaz , buna ek olarak yumuşak plastikler icin biraz daha dikkat edildiği takdirde birsey olmaz.

• işte aynı bundan..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yıkamacıya verdiğimde söylüyorum dikkat edin sakın zarar vermeyin diye onlarda dikkat ediyor.

genelde tam tersi oluyo kendimden biliyorum..Kuzenim yıkamada çalışıyor ki bi zamanlar bende çalışıyordum.Bazı kıl müşteriler geldiyodu daha paspasları çıkarmada uyarılara başlayanlara daha sert yıkıyordum aracını

Yıkamacılar biraz cinstir.Zarar vermelerini istemiyorsanız arabayı getirir getirmez 1-2-3-5 lira bahşiş verip öyle başlatmayı deneyin derim daha verimli oluyo yoksa onları normal bi insan gibi görmeyip şurda iz kalmış burası olmamış nazik yıka dediğinizde daha hırçın oluyorlar ^_^

Not : sadece tavsiye niteliğinde yorumum :)

Yanıtlama zamanı:

işte aynı bundan..

Aynı aynı kaynımda da var..
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bunun olabileceğini tahmin ediyordum çünkü bu lastikler baya yumuşak tırnağınızı sürtseniz bile çiziliyor Yıkamacıya verdiğimde söylüyorum dikkat edin sakın zarar vermeyin diye onlarda dikkat ediyor. Bu parçaların fiyatınında düşük olduğunu sanmıyorum özellikle öncamdaki hem pahalıdır hemde pek kolay değişecek birşey değildir Yıkamacıları uyarmakta fayda var yoksa kesin zarar görür

tolga bey , camın kenarındaki parça aşağıya yukarıya hareket ediyor, bir miktar hareket ettirdim ben, sanki oraya sonradan takılmış gibi ki bence öyle, kolay değiştirilebilir. fiyatı konusunda hiç bir bilgim yok , parçanın adını bile bilmiyorum. yoksa servise soracam. burdan arkadaşlara bilgi vereceğim...

Yanıtlama zamanı:

Bu da bende ki...tek bi yerde var.. Simdilik !

b0367970-e184-d6a0.jpg

b0367970-e19c-2896.jpg

Yanıtlama zamanı:

Onu su yapamaz zannetmiyorum bişey takılmış olabilir. Bende plakalara hep uzaktan tutturuyorum bi kaç kez boyasını kaldırmıştı. Hatta tutturmayıp silin hassas bölgeleri.

Yanıtlama zamanı:

Herkeste aynı çizik varsa, bunu yapan ya sudur yada çete işi :)

Yanıtlama zamanı:

Aynisi bende de var:))))

Yanıtlama zamanı:

Bunedir böyle. tekrar tekrar bakıyorum.

Arabalarıda yıkamayıp nemli bezlemi silsek ne yapsak :)

Bazı şeyleri takmamak lazım ama buda takılmayacak birşey değilki.

Kontrol edeyim bende bir ara.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bugün servisi aradım. parça ile ilgili fiyat araştırması yaptım. yok böyle bişey arkadaşlar. aynanın arkasındaki plastik üçgen parçanın fiyatı 250 tl mış. oha demekten kendimi alamadım. herhalde altından olsa o fiyatı etmeyeceğini düşünüyorum. cam kenarındaki cam çitasının fiyatını bile bilmiyorlar. böyle yedek bir parça henüz sistemde görünmüyormuş. herhalde dedim o parça 1000 tl vardır.yani bmw , mercedes de bile bu parçaların bu kadar pahalı olmayacağını düşünüyorum arkadaşlar . siz ne düşünüyorsunuz....

Yanıtlama zamanı:

Bunedir böyle. tekrar tekrar bakıyorum.

Arabalarıda yıkamayıp nemli bezlemi silsek ne yapsak :)

Bazı şeyleri takmamak lazım ama buda takılmayacak birşey değilki.

Kontrol edeyim bende bir ara.

Ben takmıyorum :)

Furkan Ulucak tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maalesef bu parçalar böyle pahalı çünkü nadir hasar gören şeyler..Yalnız hangi parça anlamadım ?? üçgen olan

Bmw merco daha pahalıdır tabi ki :)

üçgen olan parça arkadaşım. cam çitası değil. incele istersen ne kadar basit bişeye bu kadar para istenir mi? yakında yedek parçacılara düşer. fiyatı da en fazla 20 tl olur.kesin.eheheheh

Yanıtlama zamanı:

üçgen olan parça arkadaşım. cam çitası değil. incele istersen ne kadar basit bişeye bu kadar para istenir mi? yakında yedek parçacılara düşer. fiyatı da en fazla 20 tl olur.kesin.eheheheh

Üçgen parça nerede diyorum bende ? Anlamadım çünkü.

Fiyat konusunda sitede liste mevcut oradan fiyatlara sizde bakabilirsiniz. Arabanızı 100 bin tl ye zor toplarsın :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.