Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kontak Kapatır Kapatmaz Dış Ön Kısımdan Gelen Ses


yusuf terzi

Soru

birkaç aydır önemsemiyorum ama aracı ilk aldığımda sanki olmayan bir durumum var. motoru kapatır kapatmaz dışarda ön taraftan bir ses geliyor. komik olacak ama sanki leylek sesi gibi periyodik tık tık tık ediyor ve 5-10 sn sonra susuyor.

bana göre sanki çalışan bir şeyin plastik dişlileri arızalanmış birbirine sürtüp iş görmüyor gibi geldi. aracım benzinli model. yani ızgara açıp kapatan sistem yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

1.6 Ti-VCT araçlardaki değişken sübab zamanlamasının dişlilerinden de bir ses gelir stop ettikten hemen sonra. Motor çalıştırma için orijinal konumuna geri gelir sübab zamanlamasını ayarlayan sensörler.

Duyduğunuz bu ses de olabilir tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Şimdi okudum yakup un yazdığını.Demekki sadece dizel ve ecoboostlarda var.Çokta mattah bişey değil sadece kışın işe yarıyor motoru daha çabuk ısıtmak için.Benzinli motor zaten her halukarda dizel motordan daha çabuk ısınıyor.O yüzden gerek duymamışlardır.Yoksa aerodinamik olarak ufacık kapağın bir halta yarıyacağını sanmam.O işin pazarlama kısmı yok areodinamik falan :)

ya yok o kadar önemli değil olup olmaması benim için de ne sorsam o yok bu yok denilince yakında Hulk'a dönüşmem az kaldı..

hiçbir şeyde gözüm yok, arka tavan tutamacım olsa yeter.. istemiyorum arkadaş elektronik özellik, tutamaçlarımı verin bana... benim için en büyük donanım arka kapı tutamacı şuan..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

az önce klimayı 2 dakika önce kapayıp motoru durdurdum ve ses gelmedi. Zaten arabada bir sıkıntı yok. aktif ızgara meselesinde benzinli araçlar için ben karşıyım zaten. önceki aracıma kışın karton koymuştum hava yaptı aracın soğutma sistemi allak bullak oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.