Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Kimsenin ne içtiğine karışırım ne başka bir şeyine kimsede bana karışmasın isterim. Karşıyakalıyız her görüşe saygılıyız Göztepeliyiz senle aynı fikirdeyiz Karadenizliyiz evin delisiyiz... :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Oradaydık Sen yoktun biz Yakup'la Migrosun otoparkında operasyon yapıyorduk Askerdim abi o zaman Hakkari dağlarında herşey vatan için diyordum Sen beni beklemeden taşınmışsın İzmire suçlu sensin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 abi ondan ben buluşuyorumya kendi kendime forumla...ister içiyom ister miciyom...kime ne.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Göztepeliyiz senle aynı fikirdeyiz Kimsenin ne içtiğine karışırım ne başka bir şeyine kimsede bana karışmasın isterim. Karşıyakalıyız her görüşe saygılıyız iyide bende Bayraklı çocuğuyum nolucak şimdi.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 iyide bende Bayraklı çocuğuyum nolucak şimdi.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Bende sürmeneliyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 bi karikatür vardı biraz gülelim kısmında ilk sayfada ogün onu koysana gülelim biraz ben koyamıyorum eski liselilerin buluşması... :kıhkıh: :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 bi karikatür vardı biraz gülelim kısmında ilk sayfada ogün onu koysana gülelim biraz ben koyamıyorum eski liselilerin buluşması... :kıhkıh: :kıhkıh: Neden koyamıyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Bizde emitasyon bir tane ayakkabıyı bırak kemer bile bulamazsın İşin şakası bir yana bizim ürettiğimiz tüm ayakkabılar deridir.Daha fabrikaya emitasyon malzeme girmemiştir bile ama diğer mağazalardan gelen bayan ayakkabıların bazılarında emitasyon vardır neyse işimiz şaka elbette...yalan söyleme sanatında ki bir kitapta..şöyle diyor...en büyük yalancılar mücevharat satıcıları falanmış..önce kendiniz inanın o yalana ki satacagız kişide inansın size... o da değilde senin monster fordu gördüm gecen hafta genesis ayakkabının önünde adam ona merdivenlemi biniyor ya..çok yüksek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Neden koyamıyorsun? koyacak yerlerim ağrıyor... izin vermiyor net...o yüzden sayın adminim ministatorüm... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 bi karikatür vardı biraz gülelim kısmında ilk sayfada ogün onu koysana gülelim biraz ben koyamıyorum eski liselilerin buluşması... :kıhkıh: :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 sagol evlat...cünkü muhabbet oralara kayıcaktı..önlem alınması lazımdı... :kıhkıh: :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 sagol evlat...cünkü muhabbet oralara kayıcaktı..önlem alınması lazımdı... :kıhkıh: :kıhkıh: Yok abi herkez köyünü yazıyor işte ne güzel Yakupta Artvinli bak Yazar şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 neyse işimiz şaka elbette...yalan söyleme sanatında ki bir kitapta..şöyle diyor...en büyük yalancılar mücevharat satıcıları falanmış..önce kendiniz inanın o yalana ki satacagız kişide inansın size... o da değilde senin monster fordu gördüm gecen hafta genesis ayakkabının önünde adam ona merdivenlemi biniyor ya..çok yüksek... Boyum kapı koluna geliyor derken abartmamışım değilmi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 iyide bende Bayraklı çocuğuyum nolucak şimdi.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Tam ortadasın karar sana ait 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 abi rezil olucaz işte dediğim gibi ben 17.30 dan sonra uygunum biriniz özelde biriniz ticarethane sahibi onun için...uygun olun söyleyin...bir yer geleyim nediyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap