Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hayatım Yalan.....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kimsenin ne içtiğine karışırım ne başka bir şeyine kimsede bana karışmasın isterim.

Karşıyakalıyız her görüşe saygılıyız :)

Göztepeliyiz senle aynı fikirdeyiz :)

Karadenizliyiz evin delisiyiz... :kıhkıh: :kıhkıh:

• Yanıt 260
  • Görüntüleme 29,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• focus III te sony standart oluyor.....

• + Şeker kırmızıyı satıp en dolusunu yeni donanımlarla alıcam... + Hanım dövdü, annem kızdı, babam topuklarımdan vurabilir, zaten çok lazım değillerdi, bi sony yaptırıcam yeter yani, ayrıca fok balık

• Ben hayatta yalan söylemem

Yanıtlama zamanı:

Oradaydık :D

Sen yoktun biz Yakup'la Migrosun otoparkında operasyon yapıyorduk :)

Askerdim abi o zaman :D

Hakkari dağlarında herşey vatan için diyordum :D

Sen beni beklemeden taşınmışsın İzmire :D suçlu sensin :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi ondan ben buluşuyorumya kendi kendime forumla...ister içiyom ister miciyom...kime ne.. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Göztepeliyiz senle aynı fikirdeyiz :)

Kimsenin ne içtiğine karışırım ne başka bir şeyine kimsede bana karışmasın isterim.

Karşıyakalıyız her görüşe saygılıyız :)

iyide bende Bayraklı çocuğuyum nolucak şimdi.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

iyide bende Bayraklı çocuğuyum nolucak şimdi.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Bende sürmeneliyim :D
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bi karikatür vardı biraz gülelim kısmında ilk sayfada ogün onu koysana gülelim biraz ben koyamıyorum eski liselilerin buluşması... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

bi karikatür vardı biraz gülelim kısmında ilk sayfada ogün onu koysana gülelim biraz ben koyamıyorum eski liselilerin buluşması... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Neden koyamıyorsun?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bizde emitasyon bir tane ayakkabıyı bırak kemer bile bulamazsın :)

İşin şakası bir yana bizim ürettiğimiz tüm ayakkabılar deridir.Daha fabrikaya emitasyon malzeme girmemiştir bile ama diğer mağazalardan gelen bayan ayakkabıların bazılarında emitasyon vardır :)

neyse işimiz şaka elbette...yalan söyleme sanatında ki bir kitapta..şöyle diyor...en büyük yalancılar mücevharat satıcıları falanmış..önce kendiniz inanın o yalana ki satacagız kişide inansın size...

o da değilde senin monster fordu gördüm gecen hafta genesis ayakkabının önünde adam ona merdivenlemi biniyor ya..çok yüksek... :blink:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Neden koyamıyorsun?

koyacak yerlerim ağrıyor... :kıhkıh:

izin vermiyor net...o yüzden sayın adminim ministatorüm... :)

Yanıtlama zamanı:

72cfceee.jpg
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sagol evlat...cünkü muhabbet oralara kayıcaktı..önlem alınması lazımdı... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

sagol evlat...cünkü muhabbet oralara kayıcaktı..önlem alınması lazımdı... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Yok abi herkez köyünü yazıyor işte ne güzel :D

Yakupta Artvinli bak :D

Yazar şimdi :D

Yanıtlama zamanı:

neyse işimiz şaka elbette...yalan söyleme sanatında ki bir kitapta..şöyle diyor...en büyük yalancılar mücevharat satıcıları falanmış..önce kendiniz inanın o yalana ki satacagız kişide inansın size...

o da değilde senin monster fordu gördüm gecen hafta genesis ayakkabının önünde adam ona merdivenlemi biniyor ya..çok yüksek... :blink:

Boyum kapı koluna geliyor derken abartmamışım değilmi ?
Yanıtlama zamanı:

Tam ortadasın karar sana ait :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi rezil olucaz işte dediğim gibi ben 17.30 dan sonra uygunum biriniz özelde biriniz ticarethane sahibi onun için...uygun olun söyleyin...bir yer geleyim nediyim...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.