Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101878 Sıralı sistem miydi o honda'da ki? Yeni ile eski arasında dağlar var.. Ama ben hep söylüyorum; bomba var bomba Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101882 Sıralı sistem miydi o honda'da ki? Yeni ile eski arasında dağlar var.. Ama ben hep söylüyorum; bomba var bomba Evet sıralı sistem daha 2 ay oldu taktıralı.En yeni sistem baya bir araştırdı onda karar kıldı Temmuz 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101886 Sıralı sistem miydi o honda'da ki? Yeni ile eski arasında dağlar var.. Ama ben hep söylüyorum; bomba var bomba Bir ara 2 ay kadar bir alacağa karşılık opel combo vardı bizde bakımsız ve tüplü bir araçtı.Araca binip bir yere gittiğimde araçtan inince Bildiğin çakır keyf oluyordum tüp kokusundan Temmuz 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101892 Normalde bu denli olmaması ve kokmaması gerekir biliyorsunki sistem ve usta farklı çok çok çok etkili Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101905 Normalde bu denli olmaması ve kokmaması gerekir biliyorsunki sistem ve usta farklı çok çok çok etkili Tabi yako benim bahsettiğim opel combo ya bakımsız demek bakımsız araçlara hakaret etmek olur o derece Ama eniştemin honda civic hakikaten 16 bg lik bir kayıp yaşamış ve eniştem sorduğunda herkez normal bir durum sıvı ile gaz tabiki aynı olamaz cevabı verilmiş kendisine bir çok usta tarafından Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102697 katran 240 olunca insan ister istemez enazından performans olarak 200 ü geçer diye bekliyor ama zor tabi. golfun yerini tutmayacağı aşikar, ama ben son derece memnunum. not: lpg prins performans benzin ile farkedilmeyecek kadar düşük. Golf 1.6 gibi bi araç aldığınızda o aracında göreceği max hız 200 olacaktır..Mantık çerçevesinde bakıcak olursakda Golf'de 260 kadran vardır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın