Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96356 ERC, ya da Türkçe açılımı ile FIA Avrupa Ralli Şampiyonası Boğaziçi Rallisi sessiz sedasız koşuluyor şu anda. Şampiyona lideri Hanninen başta olmak üzere yabancı yarışmacıların da katılımı ile gerçekleşen organizasyonda eş zamanlı mahalli ve historik klasmanlar da yer alıyor. Türkiye'de Fiesta S2000 ile Yağız Avcı'nın iddialı olduğu yarışta bugün ikinci gün etapları yer alıyor. Vakti olan ve yakınlarda olanlar seyretmeyi ihmal etmesinler. Servis alanı da Pendik Greenpark Hotel önünde. Ben de oralardayım... Tüm detaylar için http://www.bosphorusrally.com/tr/ Dünkü shakedowndan birkaç görsel... Şampiyona liderinin Skodası Sahaların yeni yıldızı Mini S2000 Bizim ilk yardım ekipleri Startın genel görüntüsü Temmuz 7, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96383 Bu da bizim bi abinin çektiği resim ..Ne amaçla çekmiş anlamadım ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96405 Bu tür organizasyonlar neden hakkettiği ilgiyi görmüyor,organizasyondamı sıkıntı,yoksa vatandaştamı bilemiyorum.Bu tür organizasyonları keşke daha taşra diye tabir ettiğimiz yerlede düzenlesinler.Eminim çok daha fazla ilgi görecektir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın